Zekhnini (17) sikret Odd alle poengene på overtid etter fire på rad uten seier

3-2 i Skien.

• Odd - Tromsø 3-2 (2-1)

(Dagbladet): Odd tok i kveld mot Tromsø på Skagerak Arena med mål om å bryte rekka på fire kamper uten seier.

Det så skummelt ut da Tromsø utliknet på tampen, men så dukket unge Rafik Zekhini (17) opp og sørget for at alle tre poengene ble i Skien.

- Dette var veldig moro. Det er en nydelig og viktig seier. Dette var mitt andre innhopp, jeg har gjor det bra i annendivisjonskampene, og det var deilig å gjøre dette, sier Zekhini til Cmore.

- Selvtilliten er god. Dette var deilig, gjentar unggutten.

Begivenhetsrik førsteomgang Odd presset fra start, og hadde en kjempesjanse signert Olivier Occean. Kanadieren kom nærmest flyvende gjennom lufta på et innlegg, men headet utenfor mål.

3-2: Det så skummelt ut da Morten Moldskred utliknet ti minutter før slutt, men unge Rafik Zekhini scoret og sikret Odd alle tre poengene.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
3-2: Det så skummelt ut da Morten Moldskred utliknet ti minutter før slutt, men unge Rafik Zekhini scoret og sikret Odd alle tre poengene. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Etter drøyt tjue minutter kunne imidlertid Fredrik Nordkvelle helt fortjent sende telemarkslaget i ledelsen med en enkel tap-in tilrettelagt av Olivier Occean.

Odd fortsatte presset, men Tromsø utliknet etter en heldig scoring. Remi Johansen skjøt fra 20 meter, og ballen gikk via Magnus Andresen, endret retning og gikk rett i mål bak Sondre Rossbach.

Utliknet Men rett før pause tok Odd igjen helt forjent føringen. Occean hadde vært sterkt involvert i det offensive så langt, og endelig satt den for ham også. Han gikk opp på bakerste stolpe på et hjørnespark, og headet opp i tverrliggeren og i mål.

Utover i andre omgang ble imidlertid Tromsø riktig så skarpe. Et lite kvarter ut i omgangen hadde Zdenek Ondrasec en suser av et skudd i tverrliggeren til Rossbach.

Tromsø hadde flere store sjanser, og snaut ti minutter før slutt satt den endelig i mål. Morten Moldskred fikk sneket seg bak forsvaret og enkelt satt inn utlikningen.

Odd hadde noen kjempemuligheter helt på tampen, og to minutter ut i overtiden satt scoringen som sørget for at Odd kunne ta alle poengene. Det ved Rafik Zekhini.

- Nå er jeg forferdelig letta. Det ble en rotete andreomgang. Endelig fikk vi litt medgang og, sier Dag Eilev Fagermo til Cmore.