MØTER ODDA I MORGEN: Odds Rafik Zekhnini storspilte mot Dortmund torsdag. I dag ble han spart med tanke på bunnkamp i andredivisjon i morgen.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
MØTER ODDA I MORGEN: Odds Rafik Zekhnini storspilte mot Dortmund torsdag. I dag ble han spart med tanke på bunnkamp i andredivisjon i morgen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Zekhnini satt på tribunen i Skien: - Det første jeg tenkte, var at han var på vei til å bli solgt

Ekspertene om at stjerneskuddet ble hvilt i toppkampen.

(Dagbladet): I går kveld meldte Telemarksavisa at Odds 17 år gamle stjerneskudd, Rafik Zekhnini, var ønsket av Manchester United, og at storklubben hadde levert et bud på 3 millioner euro.

Odds daglige elder, Einar Håndlykke, avviste det i går, men da Odd-trener Dag-Eilev Fagermo plasserte Zekhnini på tribunen i toppkampen mot Viking i dag, fikk ryktene ny næring.

- Det første jeg tenkte da jeg hørte han satt på tribunen var at han var på vei til å bli solgt, sier C More-ekspert, Joacim Jonsson, til Dagbladet.

Begrunnelsen fra Odd-hold er altså at Zekhnini ble hvilt i dag fordi han skal spille viktig bunnkamp for Odds rekruttlag i 2. divisjon i morgen.

Odd 2 ligger under streken i 2. divisjon avdeling 3 og møter Odda i Skien i morgen.

- Jeg syns det er klokt. Han hviler fire mann og de ligger nest sist på tabellen. Det var tungt mot Dortmund og så er det viktig å få nullstilt unge folk, spesielt når rykter om Manchester United kommer på banen, sier Dagbladets fotballkommentator, Morten Pedersen.

Jonsson tror derimot ikke det er hele sannheten om tribuneplassen.

- Akkurat det med rekruttkamp hørtes syltynt ut. At han skulle hviles fordi det er blitt mye i det siste, eller fordi det er bortekamp mot Dortmund allerede torsdag ville vært en fornuftig forklaring. Jeg har vanskelig for å tro at en rekruttkamp er hele sannheten om dette, sier Jonsson til Dagbladet.