Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zenden klar for Sunderland

Gratis 33-åring.

TILBAKE I PREMIER LEAGUE: Veteranen Boudewijn Zenden er blitt snappet opp av Sunderland. Zenden kommer kontraktsløs etter et opphold i Marseille.Foto: SCANPIX/AFP/SERGEI SUPINSKY
TILBAKE I PREMIER LEAGUE: Veteranen Boudewijn Zenden er blitt snappet opp av Sunderland. Zenden kommer kontraktsløs etter et opphold i Marseille.Foto: SCANPIX/AFP/SERGEI SUPINSKY Vis mer

||| (Dagbladet.no): Sunderland har signert den kontraktsløse nederlenderen Boudewijn Zenden, melder klubben på sine hjemmesider.

33-åringen forlot Marseille i sommer, og skal i første omgang spille under Steve Bruce ut sesongen, med mulighet for forlengelse ut neste sesong.

Zenden har 54 landskamper for Nederland, og har tidligere spilt for andre Premier League-klubber som Chelsea, Middlesbrough og Liverpool.

Nederlenderen startet karrieren i PSV Eindhoven, og har også en suksessrik tid i Barcelona bak seg.

Sunderland venter på å få alle formelle detaljer i orden, men Zenden kan være i troppen mot gamleklubben Liverpool allerede i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling