Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zenit bekrefter Nani-forhandlinger

Det russiske overgangsvinduet stenger i kveld.

ØNSKET I ØST: Zenit bekrefter at de er i forhandlinger om å kjøpe Nani fra Manchester United på tampen av det russiske overgangsvinduet. Foto: Rafael Marchante / REUTERS / NTB Scanpix
ØNSKET I ØST: Zenit bekrefter at de er i forhandlinger om å kjøpe Nani fra Manchester United på tampen av det russiske overgangsvinduet. Foto: Rafael Marchante / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det russiske overgangsvinduet stenger først i kveld, og Zenit St. Petersburg har ikke ligget på latsida den siste uka.

De russiske seriemesterne har investert tungt i spillermateriell fra den portugisiske ligaen i form av Hulk fra Porto og Axel Witsel fra Benfica for til sammen 590 millioner kroner, og nå ser klubbledelsen også til det portugisiske landslaget i jakt på forsterkninger på tampen av vinduet.

Klubbdirektør Maxim Mitrofanov bekrefter nå at Zenit forhandler med Manchester United og Porto om kjøp av henholdsvis Nani og João Moutinho, som for øvrig glapp for Tottenham da det europeiske vinduet stengte for seks dager siden.

- Det stemmer at vi forhandler om Nani og Moutinho, men Hulk og Witsel hadde høyeste prioritet for oss, sier Mitrofanov, ifølge ESPN Soccernet.

Zenit har etter sigende lagt inn et bud på Nani på cirka 230 millioner kroner, men det er ikke kjent hvordan 25-åringen selv og Manchester United stiller seg til en overgang til russisk fotball.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media