Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zenit eneste lag som ikke har avgitt poeng i Champions League

Halvveis i gruppespillet.

INGEN POENGTAP: Zenit St. Petersburg er det eneste av de 32 lagene i mesterligaen som ennå ikke har avgitt poeng halvveis i gruppespillet. Foto: AFP PHOTO / OLGA MALTSEVA
INGEN POENGTAP: Zenit St. Petersburg er det eneste av de 32 lagene i mesterligaen som ennå ikke har avgitt poeng halvveis i gruppespillet. Foto: AFP PHOTO / OLGA MALTSEVA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zenit St. Petersburg er det eneste av de 32 lagene i mesterligaen som ennå ikke har avgitt poeng halvveis i gruppespillet.

En rekke lag vant sine to første kamper, men Zenit var helt alene om å følge opp med seier også i 3. runde denne uken.

Den russiske klubben har vunnet 3-2 over Valencia (borte), 2-1 over Gent (hjemme) og 3-1 over Lyon (hjemme). Med åtte poengs forsprang til lag nummer tre og fire, og tre kamper igjen, er laget så godt som klar for cupspillet allerede.

Det er det ingen andre lag som kan si, selv om mange ligger godt an.

Tirsdag måtte Bayern München tåle 0-2-tap for tidligere poengløse Arsenal i London, etter å ha kjørt over sine to første motstandere i mesterligaen.

Onsdag avga Paris Saint-Germain og Real Madrid sine første poeng mot hverandre (0-0 i Paris), mens Juventus spilte 0-0 mot Borussia Mönchengladbach og Benfica tapte 1-2 for Galatasaray i Tyrkia.

Spania best Etter halvspilt gruppespill toppes de åtte gruppene av lag fra Spania (2), Portugal (2), Tyskland (2), Italia og Russland.

Premier League-lagene har slitt så langt, men det ble to seirer og to uavgjorte i denne runden, og nå er Manchester-lagene City og United iallfall inne blant lagene som ligger an til å gå videre.

Nasjonene som har lag blant de to beste i sine grupper er Spania (4), Tyskland (3), England (2), Portugal (2), Frankrike, Hellas, Italia, Russland og Ukraina.

Nordens eneste mesterligaklubb, Åge Hareides Malmö, tok sine første poeng da Sjakhtar Donetsk ble slått 1-0. Dermed ligger skåneklubben an til å ta seg til europaligaens cupspill.

To med null Bare to av de 32 lagene er fortsatt poengløse. Det er ukrainske Sjakhtar Donetsk og israelske Maccabi Tel Aviv, som begge er målløse også. Begge har 0-8 i målforskjell på sine tre første kamper.

Disse lagene leder sine grupper: Real Madrid (A), Wolfsburg (B), Benfica (C), Juventus (D), Barcelona (E), Bayern München (F), Porto (G) og Zenit St. Petersburg (H).

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!