TO MÅL BAK: Pepe Reina og Liverpool må score minst tre mål for å ta seg videre i Europa League mot Zenit. Her stopper han et skudd i den første kampen. Foto: AFP PHOTO/KIRILL KUDRYAVTSEV/NTB SCANPIX
TO MÅL BAK: Pepe Reina og Liverpool må score minst tre mål for å ta seg videre i Europa League mot Zenit. Her stopper han et skudd i den første kampen. Foto: AFP PHOTO/KIRILL KUDRYAVTSEV/NTB SCANPIXVis mer

Zenit klare for å knuse Liverpools E-drøm

Anfield-laget må score tre.

Zenit St. Petersburg har overtaket foran bortemøtet med Liverpool i europaligaen.

Russerne vant 2-0 hjemme i St. Petersburg forrige uke. Torsdag tar Zenit turen til Anfield. Sammenlagtvinneren tar seg til åttedelsfinale.

- Liverpool er et veldig godt lag, men vi var det beste laget forrige uke. Vi sikret tomålsledelse og holdt nullen, sier Zenits midtbanespiller Axel Witsel.

Den 24 år gamle belgiske landslagsspilleren er optimist.

- Våre muligheter ser bra ut så lenge Liverpool må score tre mål for å avansere, sier Witsel.

Russisk seriefotball starter ikke før 9. mars, men Zenit virket ikke svekket som følge av vinterpausen i den første kampen.

- Liverpool vil gjøre alt for å prøve å vippe kampen i sin favør. Jeg venter en tøff kamp, men jeg tror vi skal klare å stå imot deres forsøk, sier Witsel.

Liverpool fikk en opptur søndag. Etter en periode med fem kamper uten seier slo Anfield-laget til med 5-0 mot Swansea. Riktignok stilte waliserne B-preget, men oppturen var etterlengtet for Brendan Rodgers' gutter.

(NTB)