SOMMERENS HETESTE? Den franske fotballspilleren Paul Pogba kan bli en av sommerens dyreste overganger, om Juventus lar seg seg friste av nok penger til å gå slipp på 22-åringen. Pogba kom gratis til Juventus i 2012, men nå spekuleres det i en overgangssum på rundt 650 millioner kroner. Foto: Gent Shkullaku / AFP / NTB Scanpix
SOMMERENS HETESTE? Den franske fotballspilleren Paul Pogba kan bli en av sommerens dyreste overganger, om Juventus lar seg seg friste av nok penger til å gå slipp på 22-åringen. Pogba kom gratis til Juventus i 2012, men nå spekuleres det i en overgangssum på rundt 650 millioner kroner. Foto: Gent Shkullaku / AFP / NTB ScanpixVis mer

Zidane: - Mange klubber er interessert i ham, også Real Madrid

- Pogba er komplett.

Den franske Juventus-spilleren Paul Pogba (22) er et av sommerens heteste overgangsnavn.

Han var med å tape Champions League-finalen mot Barcelona, men med Juventus vant han The Double i Italia i det som har vært en fantastisk sesong for 22-åringen.

Han er allerede linket til en rekke av Europas toppklubber, og Real Madrid sier nå også rett ut at de er interessert i den franske midtbanespilleren.

Zinedine Zidane, som trener klubbens reservelag Castilla og er en sentral del av hierarkiet i Real Madrid sier følgende til RTL:

KANONSESONG: Paul Pogba har hatt en sterk sesong for Juventus. Nå legger alle toppklubbene i Europa langflate etter å sikre seg den høyreiste midtbanespilleren. Foto: Philip Oldham / Sportimage/ NTB Scanpix
KANONSESONG: Paul Pogba har hatt en sterk sesong for Juventus. Nå legger alle toppklubbene i Europa langflate etter å sikre seg den høyreiste midtbanespilleren. Foto: Philip Oldham / Sportimage/ NTB Scanpix Vis mer

- Jeg synes Pogba er fantastisk. Det jeg liker mest, er at han kan gjøre alt. Han er en komplett spiller, som også kan score mål fordi han ofte er med framover. I forhold til kvaliteter er han ekstraordinær, skriver ESPN fra Zidanes intervju med RTL.

Kontrakt til 2019 Pogba forlenget avtalen med Juventus til 2019 sist sesong, men franskmannens agent, Mino Raiola, har derimot antydet at Pogba kan forsvinne fra klubben i sommer, om det kommer et tilbud som er interessant for både klubben og spilleren.

- Mange klubber er interessert i Pogba. Mange snakker om Real Madrid også, men det er helt naturlig; store klubber er interessert i talentfulle spillere. For at han skal utvikle seg videre, må han være i et sunt miljø, sier Zidane.

Det spekuleres i en pris på opp mot 650 millioner kroner for Paul Pogba, og blant klubbene som er nevnt som mulig kjøper er - i tillegg til Real Madrid - Manchester City, Barcelona, PSG og Manchester United.

Vincent van Gogh Pogba var to år i Manchester United (2010-2012), men valgte en overgang til Juventus da kontrakten gikk ut, fordi han ikke følte han fikk de sjansene han fortjente på førstelaget til Sir Alex Ferguson.

Agent Raiola, som også har profiler som Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli på klientlisten, sammenligner Pogba med et maleri signert den nederlandske kunstneren Vincent van Gogh.

- Hvem vet hvor mye han er verdt? Det avhenger av hvor mye penger du har, og hvem som vil kjøpe ham, sier Raiola.

- Må leve i nuet Juventus-trener Massimiliano Allegri innser at han kan komme til å måtte gi slipp på Paul Pogba i sommer, selv om de har kontrakt med spilleren fram til 2019.

- Vi må leve i nuet. Vi vet ikke hva som skjer i juni. Mange klubber ser på ham, men det er normalt. Han er ung, sterk og har ennå til gode å nå sitt fulle potensial som spiller, sier Juve-sjefen.