Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zidane: - Selger aldri Ronaldo

Så lenge franskmannen er trener i klubben.

IKKE TIL SALGS: - Cristiano er ikke bare umistelig, han er sjelen i dette Madrid-laget. Så lenge jeg er her vil han ikke forsvinne, det er sikkert, sa Zinedine Zidane på pressekonferansen foran sin debutkamp som trener lørdag. Foto: EPA/FERNANDO ALVARADO/NTB Scanpix
IKKE TIL SALGS: - Cristiano er ikke bare umistelig, han er sjelen i dette Madrid-laget. Så lenge jeg er her vil han ikke forsvinne, det er sikkert, sa Zinedine Zidane på pressekonferansen foran sin debutkamp som trener lørdag. Foto: EPA/FERNANDO ALVARADO/NTB Scanpix Vis mer

Zinedine Zidane sa fredag at Cristiano Ronaldo aldri vil bli solgt så lenge han er trener i klubben.

- Cristiano er ikke bare umistelig, han er sjelen i dette Madrid-laget. Så lenge jeg er her vil han ikke forsvinne, det er sikkert, sa franskmannen på pressekonferansen foran sin debutkamp som trener lørdag.

- Cristiano kommer til å spille på vingen, og han kommer til å spille uansett hva som ellers skjer. Jeg kommer ikke til å gi ham mange instrukser. Hans meritter taler for seg. Det eneste jeg ønsker er at han trives og er tilfreds.

Portugiseren, som fyller 31 år neste måned, er Real Madrids mestscorende spiller noensinne. Han skal ha vært misfornøyd med klubbens nylig sparkede trener Rafael Benitez. Flere ganger har han sagt at han er usikker på hva han gjør neste sesong.

Zidane sa at han ikke akter å be om penger til spillerkjøp i dette overgangsvinduet.

- Jeg ønsker ikke å selge noen, men heller ikke å kjøpe noen. Jeg har en stor stall og er tilfreds med den, sa han.

Snart ti år etter sin siste kamp for Real Madrid debuterer han lørdag som hovedtrener i klubben mot Deportivo La Coruña. Han offentliggjorde fredag denne troppen:

Målvakter: Keylor Navas, Kiko Casilla, Ruben Yañez.

Backer: Raphaël Varane, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Daniel Carvajal, Danilo.

Midtbanespillere: Toni Kroos, James Rodríguez, Gareth Bale, Casemiro, Luka Modric, Isco.

Spisser. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Lucas Vázques, Jesé.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media