Zidane: - Wise angrep meg

Frankrikes EM-helt Zinedine Zidane hevder at han regelrett ble overfalt av Chelsea-spilleren Dennis Wise under privatlandskampen mellom England og Frankrike. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Zidane som tidligere er kåret til verdens beste fotballspiller er fremdeles bitter etter kampen som ble spilt i Paris i begynnelsen av september. Franskmannen retter skarp kritikk mot Dennis Wise gjennom avisa News of The World.

- Jeg liker ikke å spille vennskapskamper hvis det betyr at jeg blir slått med albuen slik Dennis Wise gjorde mot meg, sier Zidane til avisa.

Kampen hadde akkurat kommet i gang da Wise ville markere hvem som var sjefen på midtbanen.

- Jeg startet i håp om å spille en god kamp. Plutselig smalt det. Jeg visste ikke hvor jeg var, kampen hadde knapt vart i ti sekunder. Jeg kan forstå at sånt skjer i kampens hete etter at det er spilt en halvtime, men ikke da. Jeg var målet, sier Zidane.

Dennis Wise er kjent for å være en knalltøff midtbanespiller. Midtbaneeleganten Zidane hadde på forhånd blitt advart.

- Det som gjør det verre er at jeg ble advart på forhånd av lagkamerat Frank Leboeuf om at han var ute etter meg. Men han angrep meg som om jeg skulle vært hans verste fiende allikevel, sier Zidane.

Kampen mellom Frankrike og England ble spilt i Paris, og endte 1-1.

RICHARD DUNNE kan være på vei fra Everton til Celtic. Den irske landslagsspilleren innrømmer at han drømmer om en framtid i den skotske storklubben. I slutten av september gikk Dunnes overgang til Wimbledon i vasken i siste øyeblikk etter at London-klubben trakk seg fra forhandlingene. - Celtic er min drømmeklubb - ingen tvil om det. Jeg ville vært stolt av å spille for klubben, sier 21-åringen.

KIERON DYER sliter med en kneskade og er usikker før Englands landskamper mot Finland og Tyskland. - Han har fått en vridning i kneet og har vært nødt til å ise ned kneet, sier Newcastle-manager Bobby Robson.

DWIGHT YORKE er ifølge flere engelske aviser aktuell for sin gamle klubb Aston Villa. Yorke har hatt enkelte samarbeidsproblemer med Manchester United-manager Alex Ferguson etter at han har kommet seint hjem fra landskamper med Trinidad og Tobago. Sjøl blåser Yorke av ryktene.

- Hvis Manchester United ønsker å selge meg ville det knust hjertet mitt. Jeg kan ikke spille for andre klubber enn denne - så enkelt er det, sier Yorke.

RIO FERDINAND er ifølge flere engelske aviser på vei fra West Ham til Leeds. Yorkshire-klubben skal være villig til å betale rundt 200 millioner kroner for landslagsspilleren. Det er ventet av avtalen blir konkretisert i løpet av uka.

JOHN GREGORY ønsker å beholde Julian Joachim, som scoret to mål da Aston Villa slo Derby 4-1 i helga. Aston Villa-manageren advarer klubber som er interessert i å kjøpe Villa-spissen som er på klubbens transferliste. - For at jeg en gang skal vurdere det må det være snakk om enormt mange penger, sier Gregory.