Zidane-bilde satte fart på United-spekulasjonene

Zinédine Zidane skal personlig ha ringt til José Mourinho for å forklare situasjonen etter ryktene.

KJENNER HVERANDRE GODT: José Mourinho og Zinedine Zidane på en pressekonferanse med Real Madrid tilbake i 2011, da han var Mourinhos rådgiver. Foto: REUTERS/Robert Pratta/NTB Scanpix
KJENNER HVERANDRE GODT: José Mourinho og Zinedine Zidane på en pressekonferanse med Real Madrid tilbake i 2011, da han var Mourinhos rådgiver. Foto: REUTERS/Robert Pratta/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For fire dager siden la Zinédine Zidane ut et bilde av seg selv og kona Veronique på sin Instagram-konto, et bilde som viser at den franske manageren nylig var i London. Mer skulle ikke til før spekulasjoner rundt Zidanes framtid på nytt blusset opp i England.

Ifølge ESPN ble bildet av Zidane tatt i nærheten av Manchester Uniteds London-lokaler. Kunne det tenke seg at Zidane var i England for å diskutere mulighetene for en ny jobb?

For Zidane, som har vært arbeidsledig siden han sluttet som Real Madrid-manager fem dager etter Champions League-seieren forrige sesong, er bookmakernes store favoritt til å ta over jobben som manager i Manchester United.

De samme bookmakerne holder også Mourinho som favoritt til å bli den første Premier League-manageren som får sparken denne sesongen.

Telefonsamtale

Zidane blir stadig linket til jobben, og ifølge tabloidavisa The Sun skal han ha vært bekymret for at Mourinho trodde han gikk bak ryggen hans som en gjedde i sivet, i et forsøk på å lande jobben. Avisa hevder at Zidane derfor ringte Mourinho personlig, for å fortelle ham at det ikke var tilfellet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer