Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zidane ble hyllet i Madrid

Zinedine Zidane spilte sin siste kamp hjemme på Santiago Bernabeu i går. Etter å ha scoret ett mål i 3-3-kampen mot Villarreal ble han hyllet av hjemmefansen.

Zidane har siden han kom til Real Madrid i 2001 spilt 225 kamper for det spanske storlaget. Etter kommende helgs bortekamp mot Sevilla legger han opp som klubbspiller.

– Jeg er for emosjonelt berørt til å si hva jeg føler nå, sa Zidane, og overlot dermed til andre å si lovord om midtbaneeleganten.

– Dette var en avslutningskamp som fortjent for Zidane. Vår drøm var at supporterne skulle nyte kampen sammen med han, så det var et lite skår i gleden at vi ikke klarte å vinne, sa trener Juan Ramon Lopez Caro til Fox Sports.

Santiago Bernabeau var drapert med store flagg som takket Zidane for innsatsen. Real Madrid hadde også gitt fansen plakater som til sammen formet nummer fem, draktnummeret til Zidane.

– Det er trist at Zidane nå legger opp. Han er en unik spiller som har så mye klasse at han helt sikkert kunne spilt til han var 40 år, sa Real Madrid-president Alfredo di Stefano.

Ronaldo er også med i hyllesten til Zidane.

– I enkelte kamper har han vært 80 prosent av laget. Han er et ballgeni og han er en drøm å få spille sammen med, sier stjernespissen.

(ANB)

DETTE VAR DETT: Zinedine Zidane delte ut klemmer og mottok hylles i går.
DETTE VAR DETT: Zinedine Zidane delte ut klemmer og mottok hylles i går. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media