Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Zidane blir i Juventus

Zinedine Zidane vil ikke være tøffelhelt. Nå har den franske fotballstjernen gjort helomvending og bestemt seg for å spille minst en sesong til for Juventus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hevdet klubbens administrerende direktør, Luciano Moggi, torsdag. To dager tidligere gikk Juventus-president Giovanni Agnelli ut og kalte den franske VM-stjernen for en typisk tøffelhelt.

Zidanes spanske hustru ønsker å flytte fra Torino, og det har VM-helten sagt seg enig i. Franskmannen sådde mer tvil rundt sin egen framtid i klubben etter tapet for Manchester United i mestercupen, da italiensk presse mente Zidane spilte dårlig og likegodt kunne forsvinne.

- Zidane blir i Juventus. Jeg har pratet med ham igjen i dag, og han er veldig glad for å spille i klubben, slo Luciano Moggi fast torsdag.

(NTB)

BLIR: Ifølge Juventus´ administrerende direktør, Luciano Moggi, har VM-helten Zinedine Zidane bestemt seg for å fortsette å spille for Juventus.