Zidane flørter med Pogba

Under landslagspausen uttalte Pogba at Real Madrid er en drøm for alle fotballspillere. Lørdag svarte Zinédine Zidane med å gjengjelde flørtingen.

STJERNESPILLER: Ole Gunnar Solskjær tok en prat med sin stjernespiller Paul Pogba etter lørdagens kamp mot Watford. Foto: NTB Scanpix
STJERNESPILLER: Ole Gunnar Solskjær tok en prat med sin stjernespiller Paul Pogba etter lørdagens kamp mot Watford. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det stilles voldsomme krav til Ole Gunnar Solskjær, nå som han er ansatt som manager for Manchester United på fast basis. Et av kravene er at han viser muskler med en storsignering, men viktigst av alt er at han klarer å beholde stjernene som allerede er i klubben.

Superstjerna Paul Pogba, som sannsynligvis er en av de viktigste spillerne å beholde for Solskjær, har imidlertid innledet en flørt med Real Madrid og sin landsmann Zinédine Zidane.

MØTTE NORSK PRESSE: En stolt Ole Gunnar Solskjær snakket med Dagbladet TV og norsk presse etter å ha blitt annonsert som manager. Der fortalte han at det var en livslang drøm som gikk i oppfyllelse. Vis mer

Pogbas sjokkuttalelse

Under landslagspausen fikk Pogba spørsmål om han kunne tenke seg å spille for det spanske hovedstadslaget, og svaret satte fyr på spekulasjonene.

- Jeg har alltid sagt at Real Madrid er en drøm for alle fotballspillere. Det er en av de største fotballklubbene i verden, sa Pogba ifølge Goal.

Pogba ser ut til å være fristet av tanken på å spille under Zidane.

- De har også Zidane som trener, og det er en drøm for alle som liker fotball. På nåværende tidspunkt er jeg i Manchester. Ingen vet hva framtida bringer, men jeg er i Manchester og er glad for det.

Flørter tilbake

Lørdag gjengjeldte Zidane hyllesten.

- Det er ikke noe nytt at jeg liker Pogba veldig godt. Jeg kjenner ham personlig. Han er en annerledes spillertype, og det er få spillere som evner så mye som ham, sa Zidane under en pressekonferanse i forkant av søndagens kamp mot Huesca.

- Pogba er ikke en del av laget mitt. Han spiller for United. Dersom han en dag ønsker å forlate United, og fortsatt drømmer om å spille for Real Madrid, hvorfor skulle han ikke kunne komme hit? spurte Zidane.

SOLSKJÆR-FEBER: Selv om Manchester United og Ole Gunnar Solskjær spilte sin beste kamp mot Watford, er det ingen tvil om hvem som er hetest i byen akkurat nå. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Stjernene som kan forsvinne

Men det er ikke bare Pogba som kan glippe for Solskjær.

Selv om spillere som Anthony Martial, Scott McTominay, Phil Jones og Ashley Young allerede har forlenget med United under Solskjær, er det mye mer jobb som gjenstår.

Både David de Gea, Ander Herrera og Juan Mata er på utgående kontrakter. Ifølge Manchester Evening News er klubben i samtaler med spillerne, men en avtale har ennå ikke kommet på bordet.

Britiske tabloider har til stadighet linket både De Gea og Herrera til Paris Saint-Germaine over de siste månedene, og hevdet at De Gea ønsker seg en saftig lønnsøkning dersom han skal skrive under en ny kontrakt.

I tillegg jobber klubben for å signere en ny kontrakt med juvelen Marcus Rashford, som scoret det første målet i lørdagens 2-1 seier over Watford. Etter kampen ble han omtalt som «fantastisk» av Solskjær, og Sky Sports melder at kontraktsforhandlingene er positive.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer