Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zidane har tatt en av rekordene til Beenhakker

Med helgens seier over Deportivo La Coruna har den spanske storklubben spilt 35 kamper uten tap.

REKORDTRENER: Zinedine Zidane under kampen mellom Real Madrid og Deportivo i helgen. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
REKORDTRENER: Zinedine Zidane under kampen mellom Real Madrid og Deportivo i helgen. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo) Zinedine Zidane har gått forbi Leo Beenhakker i rekordbøkene da Real slo Deportivo La Coruna 3-2. Laget måtte klare seg uten stjerner som Cristiano Ronaldo, Karim Benzenma og Gareth Bale, men klarte så vidt å ta alle tre poengene.

VINNERMÅLET: Ramos feirer scoringen i 90. minutt. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VINNERMÅLET: Ramos feirer scoringen i 90. minutt. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU Vis mer

Alvaro Morata scoret det første målet, men Deportivos Joselu scoret to mål og de ledet lenge. Ikke før Mariano kom inn fra benken klarte hjemmelaget å utligne i 84. minutt. I kampens siste minutt stanget Sergio Ramos inn vinnermålet og sikret en plass i rekordbøkene.

Den forrige rekorden ble satt av Leo Beenhakkers Madrid-lag tilbake i 1988 til 1989, hvor laget klarte 34 kamper uten tap.

I forrige ukes kamp mot Borussia Dortmund i Champions League klarte Zidanes menn å tangere nederlenderens rekord, men nå er altso Beenhakker strøket fra rekordbøkene.

Real Madrids nåværende rekordrekke startet i april med en 4-0 seier mot Eibar, bare tre dager etter at de hadde tapt 2-0 mot Wolfsburg.

Av de 35 kampene har de helhvite vunnet 26 og spilt uavgjort i ni. Ronaldo har vært den som har bidratt mest med mål i kampene med sine 21 mål.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!