Zidane hinter om Bale-exit

Real Madrid-trener Zinédine Zidane går langt i å antyde at Gareth Bales tid i den spanske storklubben er over.

MANAGER: Zinedine Zidane skal være villig til å la Gareth Bale forlate klubben. Foto: REUTERS/Juan Medina
MANAGER: Zinedine Zidane skal være villig til å la Gareth Bale forlate klubben. Foto: REUTERS/Juan MedinaVis mer

Søndag avsluttet Real Madrid det som har blitt en fiaskosesong med 0-2-tap hjemme for Real Betis. Publikum pep og buet mot Zinedine Zidanes lag ved kampslutt.

Gareth Bale ble sittende på benken i det som kan ha vært hans siste kamp i Real Madrid-trøya. Etter kampslutt gikk han rett i garderoben.

Det ventes at Zidane og klubbledelsen vil gjøre betydelige utskiftninger i spillerstallen i løpet av sommeren, og Bale er blant spillerne som kan være på vei ut døren.

- Jeg vet ikke om det er hans siste kamp her eller ikke. Jeg vet ikke hva som vil skje, sa Zidane om Bales framtid ifølge Sky Sports.

- Jeg er lei meg for at han ikke fikk spille, men ingen vet hva som vil skje. Dersom jeg mener en spiller ikke passer inn i laget mitt, må jeg beslutte hva jeg mener er best, tilføyde han.

Real-sjefen ga videre Bale honnør for å jobben han har lagt ned for den spanske hovedstadsklubben, men understreket samtidig at han selv må rette blikket framover og ikke henge igjen i fortiden.

- Jeg har stolt mer på andre spillere de siste ukene, sa Zidane.

Gareth Bale har blant annet vunnet mesterligaen fire ganger som Real Madrid-spiller. Nå kan han altså være på vei bort fra hovedstadsklubben.