Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zidane lover å snakke snart

Ankom smilende til lunsj med presidenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I løpet av det siste døgnet har Zinedine Zidane scoret VM-historiens flotteste straffemål, avsluttet karrieren med en skandaløs springskalle og droppet medaljeseremonien.

I ettermiddag var han på mottakelse hos president Jacques Chirac.

Og 34-åringen virket å være lite preget av å ha hele verdenspressens øyne rettet mot seg, der han smilte og lo foran inngangen til presidentboligen.

- Svært alvorlig

Han lot imidlertid anledningen til å fortelle omverdenen om hva Materazzi sa passere. Men Zidanes versjon kommer snart, lover agent Alain Migliaccio.

- Han fortalte meg at Materazzi hadde sagt noe svært alvorlig til ham, men han ville ikke gå i detaljer. Han vil snakke om det i en av dagene som kommer, lover Migliaccio ifølge BBC.

Han avslørte også at Zidane har tatt utvisningen tungt.

- Han er vanligvis en mann som lar ting gå inn det ene øret og ut det andre, men på søndag var det noe som eksploderte inni ham. Han var svært skuffet og trist, og ville ikke at det skulle ende på denne måten, sier agenten.

I GODT HUMØR: Zinedine Zidane var ved godt mot dagen etter den skandaløse avskjeden mot Italia. Med førstedame Bernadette Chirac som tilskuer fikk Zidane et hjertelig håndtrykk av president Jacques Chirac. Foto: EPA
I GODT HUMØR: Zinedine Zidane var ved godt mot dagen etter den skandaløse avskjeden mot Italia. Med førstedame Bernadette Chirac som tilskuer fikk Zidane et hjertelig håndtrykk av president Jacques Chirac. Foto: EPA Vis mer

Respekt for Zizou

I motsetning til store sportsaviser som L\'Equipe, har president Chirac tatt Zidane i forsvar.

- Jeg vet ikke hva som skjedde og hvorfor han ble straffet. Men jeg vil gjerne få fram min store respekt for en mann som representerer de vakreste verdiene fra sportens verden, har de flotteste menneskelige kvalitetene man kan forestille seg, og som har gjort ære på Frankrike, sa Chirac på nasjonal TV etter finalekampen.

PS! I likhet med Zidane har Marco Materazzi så langt vegret seg mot å prate. Nå snakker imidlertid faren hans, Giuseppe. 

- Jeg snakket kort med sønnen min etter kampen. Marco fortalte meg at han hadde blitt provosert. Det virker som om folk har noe imot ham hele tiden. De siste to årene har Marco utelukkende fått juling, noe skadene han har pådratt seg er et bevis på, påstår Giuseppe Materazzi.

image: Zidane lover å snakke snart
<B>SNAKKER UT:</B> Zinedine Zidanes agent lovet i dag at Zidane vil tilfredsstille nysgjerrigheten til alle som lurer på hva Materazzi sa i løpet av de neste par dagene.