Zidane-nei til United

Sir Alex Ferguson kan bare glemme å hente Zinedine Zidane til Old Trafford. - Jeg vil heller spille i Spania enn England, sier Zidane.

Zidane sto høyt på ønskelista til Ferguson foran årets sommershopping, men Juventus-sjef Carlo Ancelotti sa raskt i fra at det var helt uaktuelt.

Nå sier også spilleren selv at ikke England er noe alternativ.

- Jeg skal aldri si aldri, men for øyeblikket tror jeg ikke en overgang til England er det rette for meg. Jeg føler mer for å dra til Spania - så hvis den muligheten åpner seg vil jeg heller dit enn til England, sier Zidane.

Han kjenner til interessen fra United.

- Når det gjelder interessen fra Manchester United, er de uten tvil en av de største klubbene i Europa - men jeg er svært interessert i Spania.

Allerede for tre år siden forsøkte Ferguson å hente Zidane til Old Trafford. Da var Zidane «ganske interessert».

- Men nå stiller saken seg annerledes. Selv om Manchester United er interessert, vil ikke Juventus slippe meg. Og hvis jeg forlater Italia, er min ambisjon å spille i Spania, sier Zidane.

Dette er kommentarer som Real Madrid vil merke seg. Madrid-klubben skal allerede ha vært i kontakt med Juventus angående et Zidane-kjøp.

SPANSK-INTERESSERT: Zinedine Zidane vil heller til Spania enn England hvis han drar fra Juventus. <KUR> Foto: SCANPIX/AP</KUR>