Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zinedine Zidane om Liverpool

Zidane nekter å undervurdere Liverpool

Real Madrid-trener Zinédine Zidane sier de ikke vil undervurdere Liverpool når lagene møtes i mesterligafinalen lørdag.

KLAR FOR FINALE: Zinedine Zidane og Real Madrid møter Liverpool i Champions League-finalen lørdag. Foto:  REUTERS/Susana Vera
KLAR FOR FINALE: Zinedine Zidane og Real Madrid møter Liverpool i Champions League-finalen lørdag. Foto: REUTERS/Susana Vera Vis mer

- Hvordan kan noen påstå at dem (Liverpool) er mer sultne enn oss? Vi har sjansen til å vinne mesterligaen for tredje gang på rad, sa Zidane til pressen utenfor lagets treningsfelt tirsdag.

Meningene er mange om hvem som er favoritter til å stikke av med det gjeveste europeiske trofeet i fotball. Noen mener Liverpools sult etter suksess vil bli avgjørende, mens andre mener Real Madrids erfaring fra finaler kan bli utslagsgivende.

Zidane er ikke enig i noen av teoriene.

- Mange av deres spillere har ikke spilt finale, hva så? De kommer til å gå ut og gi alt for å vinne, og vi må være klare for det. De har ikke vunnet turneringen på elleve år, mens vi vant i fjor. Det spiller ingen rolle, begge lag ønsker å vinne, sier spanjolenes franske trener.

Real Madrid kan vinne turneringen for fjerde gang på fem år.

Cristiano Ronaldo, som kan ta sin femte mesterligatittel, er en av få spillere på Madrid-laget som er garantert en plass i Zidanes startoppstilling i Kiev. Den harde konkurransen om plassene gir franskmannen hodepine.

- Hvis du setter en inn på laget må du ta en ut. Men spilleren som ikke starter kan fortsatt være en viktig brikke fordi han kan komme inn å avgjøre, sier Zidane som trolig setter Gareth Bale inn på laget etter at waliseren har funnet tilbake til god gammel form.

- Bale trener godt, spiller godt, og scorer mål. Han gjør mange bra ting, ikke bare det å score mål, sier Zidane.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media