Champions League:

Zidane om finalemotstander: - Det er klubben som ga meg alt

Real Madrid møter Juventus.

Real Madrid-trener Zinédine Zidane garanterer at han ikke går til mesterligafinalen mot gamleklubben Juventus med en følelse av splittet lojalitet.
 Foto: NTB Scanpix
Real Madrid-trener Zinédine Zidane garanterer at han ikke går til mesterligafinalen mot gamleklubben Juventus med en følelse av splittet lojalitet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid-trener Zinédine Zidane garanterer at han ikke går til mesterligafinalen mot gamleklubben Juventus med en følelse av splittet lojalitet.

Franskmannen ledet onsdag Real Madrid til mesterligafinalen for andre gang på like mange forsøk. I finalen i Cardiff 3. juni venter Juventus.

Som spiller ble Zidane hentet til Real Madrid fra nettopp Torino-klubben i 2001. Real satte da nye overgangsrekord i fotballsammenheng.

– Det blir definitivt en spesiell kamp, for Juventus var en spesiell klubb for meg i tiden som spiller. Det er klubben som ga meg alt, sa Zidane etter at laget hans hadde slått Atlético Madrid 4–2 sammenlagt i semifinalen onsdag.

– Nå er jeg imidlertid i Real Madrid, mitt livs klubb. Det kommer til å bli en fantastisk finale, tilføyde han.

Franskmannen vedgikk allerede foran trekningen av åttedelsfinalene i desember i fjor at han helst ville slippe å møte Juventus. Respekten for Massimiliano Allegris mannskap var stor.

– Nå kan jeg ikke gjøre noe med det. De fortjener å være i finalen, og det gjør vi også, sa Zidane onsdag.

Cristiano Ronaldos tre scoringer i den første semifinalen viste seg å bli avgjørende i semifinaleduellen mellom Madrid-rivalene Real og Atletico. Sistnevnte tente riktignok et visst håp om avansement med to tidlige scoringer onsdag, men gjestenes redusering før pause gjorde i realiteten slutt på all spenning.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer