Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zidane om Real Madrid-jobben: - Jeg kjenner til spekulasjonene

Kan erstatte Benitez.

- ER VELDIG ROLIG: Real Madrid Castilla-sjef Zinedine Zidane (t.h.) er forsiktig med å snakke om ryktene at han kan erstatte Rafael Benitez som Real Madrids hovedtrener. Foto: AFP / GERARD JULIEN / NTB Scanpix
- ER VELDIG ROLIG: Real Madrid Castilla-sjef Zinedine Zidane (t.h.) er forsiktig med å snakke om ryktene at han kan erstatte Rafael Benitez som Real Madrids hovedtrener. Foto: AFP / GERARD JULIEN / NTB Scanpix Vis mer

Zinedine Zidane vender det døve øret til avisskriveriene om at han skal erstatte Real Madrids hardt pressede trener Rafael Benítez.

Til tross for at han har fått offentlig støtte av klubbpresident Florentino Pérez, fortsetter rykteflommen om at Benítez' dager i den spanske storklubben er talte. Real-treneren skal ha mistet spillernes tillit, og spanske medier tror ytterligere ett tap vil koste 55-åringen jobben.

Zinedine Zidane er i øyeblikket trener for klubbens andrelag og har Martin Ødegaard i sin stall. Den franske landslagslegenden har lite trenererfaring, men seiler likevel opp som favoritt til å erstatte Benitez.

- Jeg kjenner til spekulasjonene, men samtidig er jeg veldig rolig med hensyn til dette. Alt jeg fokuserer på nå, er å gjøre det best mulig med Castilla, sa han lørdag.

- Jeg må understreke overfor dere alle at jeg støtter Benítez og det han gjør. Jeg mener han er rett person for klubbens førstelag, tilføyde Zidane.

43-åringen vedgikk samtidig at ingen kjenner framtida.

- Det som er synd, og sånn har det alltid vært i denne klubben, er at når du taper en kamp kan alt skje, sa Castilla-sjefen.

Castilla, med Ødegaard på banen hele kampen, spilte 1-1 hjemme mot Talavera i dag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media