POPULÆR MANN: Paul Pogba er ønsket av flere klubber, men det ser ut som om Real Madrid er ute av kampen om Juventus-spilleren. Foto: Frank Augstein / AP / NTB Scanpix
POPULÆR MANN: Paul Pogba er ønsket av flere klubber, men det ser ut som om Real Madrid er ute av kampen om Juventus-spilleren. Foto: Frank Augstein / AP / NTB ScanpixVis mer

Zidane toner ned Pogba-rykter: - Jeg er fornøyd med laget jeg har

Paul Pogba går trolig ikke til Real Madrid.  

Zinédine Zidane røper at han er en stor fan av Paul Pogba, men sier han er fornøyd med stallen i Real Madrid.

Den franske manageren holdt pressekonferanse etter at det spanske storlaget landet på canadisk grunn i Montreal mandag.

– Jeg er fornøyd med laget jeg har, og det er vanskelig å forsterke, sa Zidane ifølge den spanske avisen AS.

Rykter skal imidlertid ha det til at Real Madrid er ute etter Juventus-spilleren Paul Pogba. Likevel skal det være Manchester United som står først i køen, ettersom engelskmennene er villig til å møte franskmannens prislapp.

– Om jeg liker Pogba? Selvfølgelig, han er en veldig god spiller, og hver eneste klubb ønsker seg de beste spillerne, sa Zidane, da han ble spurt om Pogba.

– Men for øyeblikket er han i Juventus, og vi har en stor tropp allerede. Det er fortsatt mange spillere som ikke har knyttet seg til laget ennå, og under EM kunne vi ikke gjøre noe. Vi har tre kamper i vente, og det er det vi har fokus på for øyeblikket.

Morata-skryt

En spiller Zidane allerede har hentet fra Juventus er Alvaro Morata. Den spanske spissen er tilbake i klubben han startet karrieren i.

– Han er tilbake, og det er noe jeg er glad for. Han er et akademiprodukt som vet hva Real Madrid er, og vi er veldig glade for å ha ham med oss, skryter Zidane.

Fremtiden til James Rodriquez skal være mer usikker. Colombianeren har så langt fått knapt med spilletid under Zidane, Manageren argumenterer for at teknikeren fortsatt har en rolle å spille i Real Madrid.

– Jeg kommer ikke til å si at James ikke vil starte kamper. Han er en viktig spiller for oss. Han spilte ikke så mye forrige sesong, men jeg ser ikke på det på den måten. Hver gang han kunne spille, brukte jeg ham, sa Zidane.

Ødegaard med til Nord-Amerika

Martin Ødegaard er en av de 25 spillerne som er med til Nord-Amerika. Real Madrid møter Paris Saint-Germain, Chelsea og Bayern München i en treningsturnering.

Flere av førstelagsstjernene som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Toni Kroos har fortsatt ferie etter EM.

I august skal Real Madrid møte Sevilla i den europeiske supercupen på Lerkendal.

(NTB)