Zidane usikker på landslaget

Skal spise lunsj med sjefen før han bestemmer seg.

Zinedine Zidane vil bruke et par uker på å avgjøre om han fortsetter på Frankrikes landslag, etter at han møtte den nye landslagssjefen Raymond Domenech til lunsj onsdag.

Domenech prøvde å overtale 32-åringen til å satse videre i landslagstrøye, som læremester for en ny generasjon spillere. Han fikk ikke ja umiddelbart.

- Selvsagt ville jeg møte Domenech for å lytte til ham og for å fortelle hvordan jeg tenker. Vi skal møtes igjen snart, men jeg vil uansett bruke en uke eller to før jeg offentliggjør min beslutning, sa Zidane på sitt nettsted.

Veteranene Marcel Desailly og Lilian Thuram, to av nøkkelspillerne i laget som vant VM og EM i 1998 og 2000, har sagt nei til videre landslagsspill. Domenech håper å overtale Zidane og andre veteraner til å fortsette.

Tirsdag møtte Domenech venstrebacken Bixente Lizarazu, en annen veteran som har signalisert at han vurderer å slutte. Lizarazu er også en av Zidanes næreste venner i laget.

- Jeg håper at Zidane vil ta på seg oppgaven med å bære stafettpinnen videre til den nye generasjonen, men jeg legger ikke press på ham. Han får tid til å fatte sin avgjørelse, sa Domenech.

Zidane, som har kontrakt med Real Madrid til 2007, lover å gi sitt svar før den første VM-kvalifiseringskampen mot Israel 4. september.

(.NTB)

LUNSJMØTE: Zinedine Zidane vil møte den franske landslagssjefen før han bestemmer seg for om han vil fortsette på landslaget eller ikke.