Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Zidane vet hvor han finner adressa mi

Materazzi med én avsløring og én invitasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): For snart to måneder siden innrømte Marco Materazzi for første gang hvem han fornærmet da Zinedine Zidane tiltet.

Og ifølge Materazzi var det ikke moren, men Zidanes søster fornærmelsene var myntet på.

Nå har Materazzi avslørt litt flere detaljer om hva han sa.

- Jeg holdt skjorten til Zidane, men så sa han hånlig at hvis jeg absolutt ville ha den, så kunne jeg få den etterpå. Jeg svarte at jeg heller ville ha foretrukket søsteren hans, sier han til Gazzetta dello Sport.

Ikke pent

I sitt første intervju etter den famøse episoden fortalte imidlertid Zidane at det var moren som fikk unngjelde.

Den fullstendige og hele sannhet får vi kanskje aldri - men Materazzi mener han slett ikke er verst i klassen.

- Det var ikke pent gjort av meg, men det finnes spillere som sier verre ting enn det, mener Materazzi.

VELKOMMEN HJEM TIL MEG: Det spørs nok om ikke Marco Materazzi ser gjennom kikkehullet i døra både to og tre ganger før han våger åpne døra til hjemmet sitt for Zinedine Zidane. - Hvis Zidane vil, vet han hvor han finner adressen min, sier Materazzi. Foto: REUTERS
VELKOMMEN HJEM TIL MEG: Det spørs nok om ikke Marco Materazzi ser gjennom kikkehullet i døra både to og tre ganger før han våger åpne døra til hjemmet sitt for Zinedine Zidane. - Hvis Zidane vil, vet han hvor han finner adressen min, sier Materazzi. Foto: REUTERS Vis mer

Og ser ingen grunn til at han og Zidane ikke kan begrave stridsøksen en gang for alle.

- Man undertegner en fredsavtale etter grusomme kriger, så hvorfor kan ikke jeg og Zidane slutte fred? En fred mellom to menn, uten masse publisitet, sier Materazzi.

Døra står åpen

Og ikke bare det: Skulle Zidane ha et ønske om å oppsøke Materazzi hjemme i Italia, er han hjertelig velkommen til det.

- Døra til mitt hus vil alltid være åpen (for å slutte fred). Hvis Zidane vil, vet han hvor han finner adressen min, sier Materazzi.

Den utskjelte midtstopperen avslører også at han fikk instrukser fra det italienske fotballforbundet om å ikke klage da han ble avhørt av FIFA i forbindelse med nedskallingen.

- Om det å akseptere utestengelsen ved å holde kjeft var prisen jeg måtte betale for å hente hjem VM-trofeet, er jeg ganske glad for å ha betalt den.