- Zidanes behandling av Ødegaard har ødelagt sjansene hans til å bli Real Madrid-trener

Ledelsen skal ha mislikt benkingen av nordmannen.

BENKET: At Zinedine Zidane har benket Martin Ødegaard og utelatt ham fra troppen kan få store konsekvenser for trenerens framtid, hevder Marca. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BENKET: At Zinedine Zidane har benket Martin Ødegaard og utelatt ham fra troppen kan få store konsekvenser for trenerens framtid, hevder Marca. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zinedine Zidane har vært tiltenkt rollen som hovedtrener for Real Madrid i framtida

Men nå er ikke franskmannen aktuell, skriver den spanske sportsavisa Marca.

Det at Real Madrid røk ut av Champions League i semifinalen, og at seriegullet trolig glipper til fordel for Barcelona, gjør at Carlo Ancelottis framtid i klubben ser noget mørk ut.

Kun stor støtte fra folket og klubbens medlemmer vil redde Carlo Ancelotti, skriver Marca.

Men hvis Ancelotti får fyken, blir problemet hvem som skal overta som trener for A-laget. Marca hevder at Zinedine Zidane, som har trent Castilla (Real Madrids B-lag), ikke lenger er aktuell for den stillinga.

Grunnen: Måten han har håndtert Martin Ødegaard på.

- Zidane sin statistikk mens han har ledet Castilla (laget lykkes ikke å rykke opp), og spesielt hans håndtering av talentet Martin Ødegaard har ødelagt den sjansen. Alle Floretino Perez (presidenten i Real Madrid) sine rådgivere er enige om det, skriver Carlos Carpio i en kommentar. 

Journalist i Marca, Rubén Jiménez, sier til Aftenposten at benkingen av Ødegaard ikke ble godt mottatt hos ledelsen i Real Madrid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.