Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ziege blir i Boro

Middlesbrough har mottat et bud på 66 millioner kroner for Christian Ziege. - Bryan (Robson) hadde en lang prat med Christian (Ziege) og det er ikke snakk om noen overgang, ikke en gang til Liverpool, sier assistentmanager Viv Anderson.

Fra før har Liverpool-manager Gerard Houllier tyskerne Markus Babbel og Dietmar Hamann i troppen. Nå ønsker han å kjøpe landsmannen Christian Ziege.

Ifølge Boro-assistent Anderson kan Houllier se langt etter Ziege:

- Faktisk er han så klar for å komme tilbake hit at han har spurt om å få komme tidlig. Det er ikke et tegn på en spiller som vil bort.

Middlesbrough vil ikke kommentere ryktene som sier at Ziege har en klausul i kontrakten som sier at tyskeren kan innlede forhandlinger med en annen klubb hvis budet er på 5 millioner pund (66 millioner kroner).

28-åringen har spilt 41 landskamper for Tyskland. Ziege kom til Middlebrough for 53 millioner kroner fra Milan i før sesongstart ifjor.

Ziege spilte 34 kamper og scoret sju mål i sin første sesong på Riverside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media