Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ziege truet på livet

Det er ikke alltid enkelt å bytte klubb i engelsk fotball. I kjølvannet av Christian Zieges overgang fra Middlesbrough til Liverpool ble tyskerens bombardert med råtne egg. Ziege fikk også drapstrusler i posten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ziege gikk fra Middlesbrough til Liverpool for 71 millioner kroner tidligere denne sesongen. Middlebrough-ledelsen var lite lystne på å gi slipp på forsvarsspilleren, men Ziege hadde en klausul i kontrakten som tillot han å forlate Boro hvis det rette budet kom. Boro-fansen var også misfornøyd med Zieges klubbskifte,

- Noen idioter har bombardet huset mitt med råtne egg. Jeg har også fått en drapstrussel i posten, sier Ziege.

RICHARD WRIGHT har ifølge Aston Villa-spiss Luc Nilis ingen skyld i at den belgiske spissen brakk leggen på to steder etter en duell med Villa-keeperen. - Dette er bare sånn som skjer, og han (Wright) gjorde det ikke med hensikt. Det var jeg som ikke så han da jeg gikk etter ballen. Det hele skjedde iløpet av få sekunder, sier Nilis.

MATT JANSEN er skadd og Blackburn-manager Graeme Souness må klare seg uten spissen i de nærmeste kampene. Jansens skade kan åpne førstelagsdøra for Egil Østenstad som har slitt benken for Blackburn denne sesongen.

SHAY GIVEN kan være på vei fra Newcastle til Liverpool. Newcastle-keeperen har ikke blitt enig med klubben om ny kontrakt og tre Premier League-klubber skal være interessert i Given. Arsenal og Liverpool skal være to av klubbene. Den siste klubben er ikke navngitt.

LAURENT BLANC var i kontakt med Manchester United før landskampen mellom England og Frankrike for to uker siden. Blanc avviste Uniteds interesse. - Jeg vil gå ut kontrakttida, så får vi se hva som skjer neste år, sier Blanc til Planetfootball. United-manager Alex Ferguson har tidligere gjort flere forsøk på å kjøpe Blanc.

JAN KOLLER har lyst til å spille for Liverpool. I kveld møter den tsjekkiske Anderlecht-spissen Manchester United i Champions League.

- Jeg vil gjøre det bra mot Manchester United for å vise Liverpool hva jeg kan gjøre mot engelske klubber. Det er min store drøm å komme til England for å spille for Liverpool, sier Koller.