Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ziege vil til Liverpool

Christian Ziege har gitt Middlebrough-manager Bryan Robson beskjed om at han ønsker å spille for Liverpool. Dermed tyder alt på at den tyske landslagsspilleren blir å finne på Anfield neste sesong.

- Selv om jeg har hatt det veldig bra i Middlesbrough ønsker jeg å spille for Liverpool, sier Ziege til Soccernet.

- De skal spille i UEFA-cupen, og det å få spille i Europa er svært viktig for meg. Jeg trenger å være involvert på et så høyt nivå for å utvikle meg videre, så denne overgangen vil være perfekt for meg, fortsetter 28-åringen.

Ziege har en klausul i kontrakten som sier at Middlesbrough må forhandle dersom en klubb byr mer enn 66 millioner for den offensive venstrebacken. Liverpool har allerede bydd 72 millioner, og ifølge talsmenn for klubben vil overgangen fullføres i løpet av de neste to dagene.

Med kjøpet av Christian Ziege vil Liverpool-manager Gerard Houllier ha handlet inn 17 spillere for en samlet prislapp på 661 millioner i løpet av sine to år på Anfield. Så langt i sommer har Pegguy Arphexad (Leicester), Markus Babbel (Bayern München), Bernard Diomede (Auxerre), Nick Barmby (Everton) og Gary McAllister (Coventry) sluttet seg til en allerede sterk Liverpool-tropp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media