Zúñiga har mottatt et hav av dødstrusler

Etter å ha kneet Neymar.

TRUSLER: Juan Zúñiga har mottatt et hav av dødstrusler og rasistiske meldinger etter taklingen som skadet den brasilianske yndlingen Neymar. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB Scanpix
TRUSLER: Juan Zúñiga har mottatt et hav av dødstrusler og rasistiske meldinger etter taklingen som skadet den brasilianske yndlingen Neymar. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Juan Zúñiga har mottatt et hav av dødstrusler og rasistiske meldinger etter taklingen som skadet den brasilianske yndlingen Neymar.

Den 28 år gamle Napoli-forsvareren har trendet på Twitter etter at Neymar pådro seg brudd i ryggen da han ble taklet i VM-kvartfinalen mellom Brasil og Colombia fredag.

Den brasilianske stjernespilleren mister resten av mesterskapet, noe som har fått mange brasilianere til å se rødt. Den colombianske forsvareren har mottatt en rekke drapstrusler og rasistiske meldinger i etterkant av hendelsen.

I kampen ble det dømt hele 54 frispark, og Zúñiga er blitt anklaget for å skade Neymar med overlegg. Det nekter forsvareren for at var tilfellet.

- Jeg gjorde ikke taklingen for å brekke ryggen hans. Det er en veldig lei sak. Jeg håper med hjelp fra Gud at det ikke er alvorlig, fordi alle vet han er et stort talent for Brasil, sa Zúñiga etter kampslutt.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer