Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zikaviruset sprer frykt: Australsk golfspiller trekker seg fra OL

Marc Leishman tar ikke sjansen på å dra til Brasil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Golfspilleren Marc Leishman har gitt beskjed til OL-komiteen i Australia at han ikke satser mot OL i Rio på grunn av frykt for zikaviruset.

Han er ranket som den tredje beste golfspilleren «Down Under». Etter at Adam Scott bestemte seg for å stå over OL på grunn av altfor hardt program, sto Leishman på tur til å ta over OL-plassen hans, men slik blir det ikke.

Det som er klart er at Jason Day har takket ja til OL-deltakelse for Australia, men hvem som kommer til å bli med ham i golfturneringen er usikkert.

Leishman og barna hans var nær ved å miste kona Audrey i fjor på grunn av toksisk sjokk, en sjelden bakteriell sykdom. Derfor vil ikke spilleren ta sjansen på å skulle bli smittet av zikaviruset under OL. Kona er fortsatt svært ømfintlig for infeksjoner, og Leishmann ønsker ikke å ta noen sjanser. Derfor sier han rett og slett fra seg OL-plassen.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart