VM-ÅPENBARING: Mesut Özil har vært blant VMs beste spillere. 21-åringens kontrakt går ut neste sesong, og nettopp det gjør ham ekstra attraktiv for andre klubber. Foto: Ina Fassbender / REUTERS.
VM-ÅPENBARING: Mesut Özil har vært blant VMs beste spillere. 21-åringens kontrakt går ut neste sesong, og nettopp det gjør ham ekstra attraktiv for andre klubber. Foto: Ina Fassbender / REUTERS.Vis mer

Özil drømmer om Chelsea eller United

- Trofeer er alt som betyr noe for meg.

|||(Dagbladet): Mesut Özil har levert et svært godt mesterskap i Sør-Afrika. 21-åringen, som har tyrkiske foreldre, har for mange vært selve symbolet på at den tyske maskinfotballen er død og begravet.

Werder Bremen-spilleren, hvis kontrakt utløper neste sommer, understreker at et er VM-suksess med Tyskland som er det viktigste i disse dager.

Likevel legger han ikke skjul på at Premier League er en fristende destinasjon.

- For toppspillere er Premier League attraktivt. Du ser på hva Manchester United og Chelsea har oppnådd de siste fem årene og skjønner at det er lett å bli suksessfull i slike klubber, sier han, ifølge The Sun.

Sannsynligvis er det ikke bare i Storbritania interessen for 21-åringen er stor.

Özil forteller at en fremtid i La Liga heller ikke er noen nedtur.

- Trofeer er alt som betyr noe for meg. Det er to lag i England som alltid er på toppen. Selvsagt er det attraktivt, men det samme er sannheten i La Liga. Det er de to sterkeste ligaene i verden, sier han.

Tyskeren har notert seg spillerne Tyskland-kamerat Michael Ballack har fått spilt med.

- Fristelsen blir åpenbar, sier Özil, som gjorde sin landslagsdebut i tapet for Norge i Düsseldorf for ett år og fem måneder siden.