STOR SELVTILLIT: Mesut Özil vil ta opp kampen med verdens to beste fotballspillere, og han er trygg på at han kan vinne Gullballen i løpet av de neste årene. Foto: AP Photo/Bogdan Maran
STOR SELVTILLIT: Mesut Özil vil ta opp kampen med verdens to beste fotballspillere, og han er trygg på at han kan vinne Gullballen i løpet av de neste årene. Foto: AP Photo/Bogdan MaranVis mer

Özil er sikker på at han kan bli bedre enn Ronaldo og Messi

Sikter mot Gullballen.

(Dagbladet): I et oppsiktsvekkende intervju med magasinet Sport Bild er Mesut Özil trygg på at han kan bli verdens beste fotballspiller de neste årene.

- Om jeg fortsetter å utvikle meg og holder meg frisk, så ønsker jeg å vinne Gullballen i løpet av de neste årene. Jeg er overbevist om at jeg kan klare det, sier Arsenal-spilleren til det tyske bladet.

26-åringen har vært god for London-klubben etter at han kom tilbake fra en kneskade som satte ham på sidelinja fra oktober til og med midten av januar.

Özil har bokført fire assister og to scoringer etter at han gjorde comeback mot Stoke for drøyt to måneder siden.

Han er sikker på at han skal fortsette å skape trøbbel for motstanderne, så mye trøbbel at han tar steget opp i samme klasse som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

- Jeg er veldig positiv. Jeg er verdensmester og i en toppklubb i Premier League. Premier League er en mye større fysisk test enn serien i Spania og Tyskland, jeg har konstant blåmerker, men det gjør meg sterkere. Jeg føler meg fysisk bedre enn noen gang, utdyper den offensive midtbanespilleren.

Özil er denne uka del av landslagstroppen som søndag møter Georgia på bortebane i EM-kvalifiseringen. Det er en kamp tyskerne bør vinne om de ikke skal tape terreng i kampen om en plass i mesterskapet i 2018.

Etter at verdensmesteren tapte mot Polen og spilte uavgjort mot Irland, er de tre poeng bak gruppeleder Polen på samme poengsum som Skottland og Irland på andreplass.