Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Özil fortsetter å herje. Wenger sammenligner han med Bergkamp

Arsenal-legende.

ASSIST-KONGE: Arsenal-manager Arsène Wenger mener Mesut Özil minner om klubblegende Dennis Bergkamp. Mandag sørget mål og assist fra tyskeren for ny seier for laget fra London. Foto: EPA/ANDY RAIN
ASSIST-KONGE: Arsenal-manager Arsène Wenger mener Mesut Özil minner om klubblegende Dennis Bergkamp. Mandag sørget mål og assist fra tyskeren for ny seier for laget fra London. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer

Arsenal-manager Arsène Wenger mener Mesut Özil minner om klubblegende Dennis Bergkamp. Mandag sørget mål og assist fra tyskeren for ny seier for laget fra London.

Özil la først opp til Gabriel Paulistas 1-0 mål, før han selv scoret og sikret Arsenal 2-0-seier over Bournemouth.

- Özil var midtpunktet for laget vårt, sa manager Wenger etter kampen.

Det var tyskerens 16. assist og femte mål for sesongen. Det får sjefen til å dra fram superlativene når han skal beskrive midtbanespilleren.

- Nå som han scorer mål også er Özil en komplett spiller. Det viktigste er at han blir så god som mulig, og han er på god vei. Jeg vet ikke om det gjenstår mye, og for øyeblikket er det han gjør helt fantastisk, sier Wenger, som mener tyskeren ligner på Arsenal-stjernen Dennis Bergkamp.

ARSENAL-LEGENDE: Dennis Bergkamp.
ARSENAL-LEGENDE: Dennis Bergkamp. Vis mer

- Bergkamp var mer en målscorer enn Özil. Men nå scorer også han mål. De to kan sammenlignes, mener franskmannen.

Bergkamp spilte over 300 kamper for Arsenal i løpet av karrieren, og i 2007 ble han innlemmet engelsk fotballs «Hall of Fame». På spørsmål om Özil er Premier Leagues beste spiller denne sesongen svarte Wenger enkelt:

- Bare se på antall målgivende. Det taler for han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media