BLE SJARMERT: Shkodran Mustaf røper at Mesut Özil overbeviste ham om at Arsenal var rett klubb. Foto: Metin Pala / Anadolu Agency / NTB Scanpix
BLE SJARMERT: Shkodran Mustaf røper at Mesut Özil overbeviste ham om at Arsenal var rett klubb. Foto: Metin Pala / Anadolu Agency / NTB ScanpixVis mer

Özil overbeviste Mustafi om Arsenal-overgangen

Valencia-midtstopper Shkodran Mustafi røper at Mesut Özil overbeviste han om å signere for Arsenal.

24 år gamle Mustafi er klar for å signere for Arsenal denne uka på en femårsavtale verdt 35 millioner pund. Tyskeren kommer fra den spanske klubben Valencia.

Midtstopperen er sårt trengt ettersom både Per Mertesacker og Gabriel er ute med langtidsskader for Arsène Wengers menn.

Nå forteller tyskeren til Sky Sports at landsmann Mesut Özil overbeviste han om å komme til London-klubben.

– Han fortalte meg alt jeg ønsket å vite. Alt var positivt, så jeg ble overbevist veldig raskt. Det skulle ikke så mye til, sa Mustafi og fortsatte.

– Jeg har alltid likt Arsenal. Jeg liker hvordan de spiller, det er ikke typisk engelsk. Spillemåten er mer lik som i Spania og det tyske landslaget ved å holde ballen på bakken. Så det var lett å overbevise meg.

Mustafi har spilt 12 kamper for Tyskland og scoret mot Ukraina i årets EM.

Arsenal slo Watford 3-1 i Premier League lørdag og tok lagets første seier denne sesongen. Med Laurent Koscielny tilbake i startoppstillingen og Lucas Perez på vei inn portene i tillegg til Mustafi, ser det plutselig lysere ut for Gunners-fansen.

(NTB)