Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Özil trekkes ufrivillig inn i pikant trekantdrama med tidligere Bayern-spiller og glamourmodell

Nå vil hun saksøke eksen.

MESUT I MIDTEN:  Allerede for to måneder siden begynte det å gå skriverier om at Özil hadde en flørt med modellen Melanie Rickinger mens han fortsatt var sammen med Mandy Capristo. En forsmådd Christian Lell syntes ikke noe særlig om dette, og publiserte samtalene mellom de to i sin helhet. Nå truer Rickinger med søksmål mot ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix / Facebook
MESUT I MIDTEN: Allerede for to måneder siden begynte det å gå skriverier om at Özil hadde en flørt med modellen Melanie Rickinger mens han fortsatt var sammen med Mandy Capristo. En forsmådd Christian Lell syntes ikke noe særlig om dette, og publiserte samtalene mellom de to i sin helhet. Nå truer Rickinger med søksmål mot ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix / Facebook Vis mer

(Dagbladet): Mesut Özil har ikke vært på banen for Arsenal siden han pådro seg en kneskade i 0-2-tapet for Chelsea den 5. oktober i år.

Siste nytt på skadefronten er derimot at han kan være på vei tilbake så tidlig som i januar, men selv om han ikke får sparket så mye fotball i jula skaper tyskeren likevel overskrifter. Høyst ufrivillig.

Full krangel Allerede for to måneder siden begynte det å gå skriverier om at Özil hadde en flørt med modellen Melanie Rickinger mens han fortsatt var sammen med Mandy Capristo.

Så gjelder det å holde tunga rett i munnen.

Samme Rickinger skal nemlig på daværende tidspunkt ha vært sammen med den tidligere Bayern- og nåværende Levante-spilleren Christian Lell.

Lell var naturlig nok ikke veldig fornøyd med dette, og la ut det som skal være samtalene i sin helhet på Facebook-siden sin. En side han i ettertid har slettet.

- Mesut utnyttet sin berømmelse og presset seg inn i vårt forhold. Det er ikke ok, sa han den gang.

Samtidig har Özil brutt med Capristo, og alle bildene av de to sammen er borte fra hennes profiler på sosiale medier.

- Slettet alt Nå skriver den tyske avisa Bild og engelske The Mirror at Rickinger vil dra Lell for retten for å ha lekket nevnte tekstmeldinger til pressen. Hun sier også at det ikke er noen annen måte disse kan ha kommet ut på, enn at han har lest og lagret dem mot hennes vilje.

- Jeg slettet alt som var på telefonen min. Han må ha lett dem opp på egenhånd og lagret dem, sier hun.

Özil ble spurt om detaljer om situasjonen da de første artiklene begynte å dukke opp i oktober, men gjorde det da klart at han ikke aktet å uttale seg om saken.

Hans agent, Roland Eitel, var derimot hakket mer snakkesalig, og innrømmet at de fulgte med på hva som ble sagt.

- Vi kommenterer ikke dette, men vi holder et øye med situasjonen. Vi vil ta rettslige skritt dersom det skulle bli nødvendig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media