Özil var redd for å bli stallfyll i Real Madrid

Stolte ikke på Ancelotti.

 NUMMER EN:  Mesut Özil trenger tillit for å prestere på sitt aller beste. Det føler tyskeren at han får i Arsenal. Foto: Helmut Fohringer / EPA / NTB Scanpix
NUMMER EN: Mesut Özil trenger tillit for å prestere på sitt aller beste. Det føler tyskeren at han får i Arsenal. Foto: Helmut Fohringer / EPA / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Arsenal kuppet mye av oppmerksomheten på Deadline Day da de sikret seg Mesut Özil.

Assistkongen i Europa har stortspilt for Real Madrid de siste årene, og mange hevet på øyenbrynene da overgangen ble bekreftet.

Özil dro rett på landslagssamling med Tyskland, og nå røper han hva som skjedde i kulissene i den spanske hovedstaden.

Måtte bort For ting var ikke som det skulle i Real Madrid. Özil hadde stor tillit under Jose Mourinho. Den samme følelsen hadde han ikke med Carlo Ancelotti.

- Jeg trodde at jeg skulle bli i Real Madrid. Så innså jeg at jeg ikke hadde noe tillit av treneren, sier Özil til det tyske landslagets hjemmeside.

Da måtte midtbaneeleganten bare komme seg bort.

- Jeg vil ha tillit, og følte at jeg fikk det i Arsenal. Derfor valgte jeg å gå, sier 24-åringen, som ble The Gunners dyreste kjøp gjennom tidene.

Lang samtale At det var en dårlig tone mellom 24-åringen og manageren kom tydelig fram da Özil ble byttet ut i kampen mot Granada i agust. Tyskeren gikk rett i garderoben, og ble belønnet med benken i den neste kampen.

En uvant rolle. Da Real Madrid møtte Athletic Bilbao i helga, var ikke assistkongen på banen.

Da var det godt å få en telefonsamtale fra  London, med Arsene Wengers stemme i det andre røret.

- Jeg pratet med Wenger en lang stund på telefonen. Han stoler på meg, og jeg trenger det, sier Özil.