Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Özils far presset gjennom overgangen til Arsenal

Og Tottenham-direktøren prøvde å stoppe den.

 TIDLIGERE LAGKAMERATER:  Mesut Özil forlot Cristiano Ronaldo og Real Madrid til fordel for Arsenal mandag. Foto: NTB Scanpix / Reuters.
TIDLIGERE LAGKAMERATER: Mesut Özil forlot Cristiano Ronaldo og Real Madrid til fordel for Arsenal mandag. Foto: NTB Scanpix / Reuters. Vis mer

(Dagbladet): Ved midnatt mandag ble Mesut Özil observert utenfor Emirates i London. Kort tid etter kunne Arsenal opplyse at de hadde sikret seg tyskerens signatur.

Flere fans har uttrykt sitt sinne for overgangen. Flere Real-spillere, inkludert Cristiano Ronaldo var også misfornøyd med salget.

Mye av grunnen til at Real Madrid-spilleren skiftet klubb, skal være hans far, hvis vi tror den spanske avisen Marca.

Avisen påstår at faren nærmest har presset sin sønn til å forlate Madrid-klubben.

Özils far skal ha startet en konflikt for å forbedre 24-åringens kontrakt.

- Han elsket Real
Danske Ekstrabladet gjengir et sitat fra Marca fra en person som skal være tett på Real Madrid-miljøet.

- Han er blitt gal. Han elsket Real Madrid. Om tre uker vil det gå for ham hvilken fryktelig tabbe han begikk da han forlot klubben. Jeg håper jeg tar feil, men frykter at faren stoppet hans videre karriere i Real med den beslutningen. I Madrid kunne han ha blitt en legende. I Arsenal vil han trene i regnvær og spille med lagkamerater på et dårligere nivå, sier personen til Marca.

Özil har selv sagt til i et intervju med det tyske fotballforbundet at han ikke følte han hadde tillit hos lagets manager Carlo Ancelotti.

Levy prøvde å stoppe Özil-overgangen Overgangen gikk i gjennom i tolvte time. Det fikk Tottenham-direktør Daniel Levy til å rase.

Gjennom hele sommeren forhandlet direktøren med Real Madrid, og på overgangsvinduets siste dag ble Gareth Bale omsider presentert i Madrid.

Under et halvt døgn senere ble Mesut Özil klar for Tottenham-rival Arsenal, som en konsekvens av Bale-kjøpet.

Det prøvde Levy å stoppe.

Ekstrabladet forteller ifølge den spanske avisen El Confidencial, at Levy skal ha ringt Real Madrid-president Florentino Perez med intensjonen om å stoppe en overgang.

Levy skal ha ført seg bak lyset av Madrid, siden deres salg sørget for at deres erkefiende forsterket laget.

Tottenham har de foregående årene hatt en god tone med Madrid-klubben. Forrige sommer gikk Luka Modric den samme veien som Gareth Bale.

 PRØVDE Å STOPPE OVERGANGEN:  Tottenham-direktør Daniel Levy. Foto: AFP Photo / Adrian Dennis.
PRØVDE Å STOPPE OVERGANGEN: Tottenham-direktør Daniel Levy. Foto: AFP Photo / Adrian Dennis. Vis mer
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 174623742


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling