Zinedine Zidane skal hjelpe Mourinho

Vil revansjere fjorårets tap mot Lyon.

Svaret: Zinedine Zidane skal føre det tidligere storlaget tilbake til heder og ære i Champions League. Foto: (AP Photo/Laurent Cipriani)
Svaret: Zinedine Zidane skal føre det tidligere storlaget tilbake til heder og ære i Champions League. Foto: (AP Photo/Laurent Cipriani)Vis mer

(Dagbladet): Real Madrid har ikke kommet seg til kvartfinalen i Champions League på syv sesonger. Det er uvant kost for et lag som har vært oppfostret på store spillere. Nå søker José Mourinho hjelp hos et av de største navnene i Madrids historie, den tidligere stjernespilleren Zinedine Zidane.

- Zinedine Zidane har gitt oss en rapport på Lyon fordi han kjenner fransk fotball bedre enn resten av oss. Han har jobbet med denne oppgaven i to måneder, sier Mourinho.

Ute i åttendelsfinalen Nettopp Lyon var motstander da Real Madrid røk ut i åttedelsfinalen i fjor med 1-2 sammenlagt. Mourinho sier  i en pressekonferanse før kampen at laget ikke har gjort noe annet spesielt for å forberede seg til denne kampen.

- Vi begynte først å snakke om kampen i dag. Vi vet hva vi må gjøre for å vinne denne kampen og nå vårt mål om gå videre sammenlagt.

Vil ikke røpe laget Den eksentriske portugiserer holder kortene tett til brystet før møtet med det franske laget. Han vil ikke avsløre hvilke navn som løper ut på gressmatta i dagens kamp.

- Normalt snakker jeg om lagoppstilling før hver kamp, men ikke i dag. Jeg er den eneste som vet hvem som skal spille i morra. Selv ikke mine spillere vet hvem som spiller, sier Mourinho.

Følg Lyon-Real Madrid direkte i vårt fotballstudio fra klokken 20:45.