Zjirkov er klar for Chelsea

Bekrefter Ancelotti på sitt første pressetreff som manager.

IKKE TIL SALGS: John Terry har ingen pris, sa Carlo Ancelotti på sin første pressekonferanse som Chelsea-manager. Etter først å ha sjekket at journalistene tilstede var ordentlig våkne. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk
IKKE TIL SALGS: John Terry har ingen pris, sa Carlo Ancelotti på sin første pressekonferanse som Chelsea-manager. Etter først å ha sjekket at journalistene tilstede var ordentlig våkne. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Sky Sports' utsendte kastet ikke bort mye tid på velkomstønsker og høflighetsfraser da Carlo Ancelotti hadde sin første pressekonferanse som Chelsea-manager i formiddag, direkte overført på ChelseaTV.

- Hvor viktig er John Terry for dette laget? spurte journalisten, vel vitende om den store spekulasjonen i britiske tabloider i dag, om at Manchester City forbereder et sjokkbud på over 400 millioner kroner for kapteinen.

- Jeg mener John Terry er et symbol for dette laget. Men jeg vet ikke om han vil være kaptein neste sesong, svarte Ancelotti på sitt foreløpig veldig gebrokne engelsk, og lot journalistene få et par sekunder på å fordøye det siste, mens blitzregnet plutselig tiltok i styrke.

Men i neste åndedrag:

- Nei, jeg tuller. Jeg liker å tulle på pressekonferanser, sa italieneren til stor latter fra mediekorpset.

Zjirkov klarFor Ancelotti fastslår med full sikkerhet at Chelsea-kapteinen ikke vil forsvinne.

- John Terry vil være kaptein i Chelsea. Vi ønsker å beholde ham for alltid. Jeg hører snakk om Manchester City, og om prisen for Terry - det finnes ingen pris for Terry. Han vil være i Chelsea for alltid, som han selv også har sagt. Chelsea og Terry, den historien fortsetter, fastslår Ancelotti.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer