Zlatan: - Drillo er den beste treneren for Norge

- Resultatene betyr alt

I GODT HUMØR:Zlatan Ibrahimovic var i godt og fleipete humør da han møtte den norske og svenske pressen etter dagens landslagstrening. Foto: Roy Wahlstrøm
I GODT HUMØR:Zlatan Ibrahimovic var i godt og fleipete humør da han møtte den norske og svenske pressen etter dagens landslagstrening. Foto: Roy WahlstrømVis mer

STOCKHOLM (Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic er en verdens aller beste spillere, og kan trollbinde de fleste med sin teknikk og finesse.

«Drillo»-stilen er knappest et system han ville kjent seg så veldig komfortabel i, men Zlatan har god forståelse for at Norge — og Drillo — ikke har fokus på en ballbesittende spillestil.

- Drillo er landslagstrener for Norge, fordi han er den beste treneren for Norge, sier Zlatan Ibrahimovic på en pressekonferanse før morgendagens privatlandskamp på praktfulle Friends Arena her i Stockholm.

Og følger opp:

- Resultatet betyr alt, og Norge har lykkes med sin filosofi. Da spiller det ingen rolle om du spiller som Barcelona eller noen andre.

Egen pressekonferanse Zlatan er så stor i Sverige at det er nytteløst for han å stille i mixed zone for å prate med pressen. Da ville det blitt fullstendig kaos. I stedet holder han en egen pressekonferanse. Ingen medier får egen tid med Zlatan. Alt er felles.

Men når han først snakker, så er smilet aldri langt unna. Zlatan veksler mellom en alvorlig tone, og den mer løsslupne muntre stilen. Utvilsomt er han mest i sitt ess når han fleiper med pressen og gir morsomme svar.

Men at han er supermotivert før morgensdagens kamp mot Norge er det ingen grunn til å tvile på.

- Jeg er motivert og prøver å komme opp i formen jeg var i forrige sesongen i Paris. Norge vil bli en bra test for oss, og for meg er det en sjanse til å spille på hjemmebane foran det svenske folket. Det er ikke så ofte jeg får gjort det, for jeg forsvant tidlig fra Sverige, sier Zlatan Ibrahimovic.

- Er blitt billigere Tidligere sto supersvensken ofte over privatlandskamper, men de siste årene har han stilt hver gang landslagssjef Erik Hamrén har kalt inn til landskamp.

- Jeg er blitt billigere å ta hjem, sier han og ler.

- Jeg har byttet til diesel nå.

Før han legger til:

- Når man er 30-31 år så vil man spille så mange kamper som mulig. Jeg kjenner meg trigget og motivert, og så lenge jeg kjenner meg fysisk bra — og mentalt veldig bra — så er det kult å spille, sa Zlatan Ibrahimovic.