Zlatan: - Jeg kan spille til jeg blir 50

Zlatan Ibrahimovic har kjøpt seg inn i fotballklubben Hammarby. Men hvor har han tenkt å fortsette å spille fotball? – Milan er mitt andre hjem, sier svensken.

SELVTILLIT: Zlatan Ibrahimovic ser på seg selv som «helten av to verdener» etter sitt opphold i USA og med planer om Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix
SELVTILLIT: Zlatan Ibrahimovic ser på seg selv som «helten av to verdener» etter sitt opphold i USA og med planer om Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Debatten går ennå høyt om 38-åringens inntog på eiersiden i stockholmsklubben Hammarby og det som skjedde i etterkant med vandaliseringen av statuen i Malmö og angrepet på hans eiendom i Stockholm.

Samtidig går ryktene om hvor Zlatan Ibrahimovic' fotballkarriere tar veien etter at han forlot LA Galaxy.

Han bidrar godt selv. For til den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport skjuler han ikke at et comeback for Milan frister.

- Milano er ikke min andre by, det er mitt andre hjem. Jeg har fantastiske minner derfra, sier han.

Han avfeier at 38 år er noe å snakke om for en fotballspiller.

- Om det er et prosjekt som motiverer meg, kan jeg forsette å spille på mitt nivå til jeg er 50 år, sier svensken på sitt sedvanlige ubeskjedne vis.

På like ubeskjedent vis avslører han for den italienske avisen at han gjerne sammenligner seg med den italienske frihetskjempen Giuseppe Garibaldi, som innenfor sitt felt herjet både i Europa og Sør-Amerika og som historisk kalles «Helten av to verdener» for sine militære bravader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer