Zlatan: - Jeg tror vi kan oppnå store ting

Zlatan Ibrahimovic innrømmer at han burde stått med flere scoringer i Premier League så langt, men er ikke i tvil om at han vil oppnå store ting med Manchester United.

VIL HA FLERE MÅL:  Zlatan Ibrahimovic er ikke fordnøyd med målfangsten i sesongoppkjøringen. Foto: NTB Scanpix
VIL HA FLERE MÅL:  Zlatan Ibrahimovic er ikke fordnøyd med målfangsten i sesongoppkjøringen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Det startet bra for svensken, som scoret fire mål på sine fire første kamper i Premier League, men deretter gikk superspissen seks seriekamper uten scoring.

I 3-1-seieren mot Swansea var 35-åringen tilbake på scoringslisten med to fulltreffere.

- Jeg tror jeg kunne ha scoret et par mål mer enn jeg har gjort. Jeg har misbrukt noen ganske gode muligheter, noe jeg ikke trodde jeg ville gjøre. Men det er en annen fotball her i England, sier Ibrahimovic til magasinet Inside United.

- Når du spiller en kamp her, er det ikke et av lagene som kontrollerer kampen. Det er fram og tilbake, fram og tilbake. Det er sånn spillet er, og du må bare bli vant til det.

– Jeg er fornøyd med prestasjonen min. Jeg vet at jeg kan bedre, jeg vet at laget kan bedre, jeg vil gjøre mer, og jeg skal gjøre mer.

– God miks

Manchester United ligger på 6.-plass i Premier League etter elleve runder, åtte poeng bak ledende Liverpool. Starten har med andre ord ikke vært knirkefri under lagets nye manager, José Mourinho.

- Vi har en god miks av rutinerte og unge spillere. Kvaliteten er der, mener Ibrahimovic.

- Jeg tror vi kan oppnå store ting. Jeg sa det etter Liverpool-kampen (0-0), og jeg har sagt det før, at vi bare må «klikke» sammen.

- For hver dag som går blir vi bedre kjent, og det blir som en familie. Jeg vet hva jeg må gjøre for å maksimalt ut av lagkameratene og motsatt.

Statue

Svensken har bodd i spektakulære byer som Paris og Barcelona i løpet av sin fotballkarriere og mener Manchester ikke står tilbake for noen av dem.

- I løpet av de fire årene i Paris var jeg ikke i Eiffeltårnet en eneste gang. Jeg ville at de skulle bytte det ut med en statue av meg, men det gjorde de ikke! Hvis de gjør det nå, vil jeg kanskje avlegge et besøk.

Ibrahimovic må for øvrig stå over Manchester Uniteds neste seriekamp mot Arsenal ettersom han pådro seg sesongens femte gule kort på Swansea.

(NTB)