Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan-agent: - Den franske ligaen suger uten Zlatan

Mener ligaen vil være som champagne uten bobler.

SUGER UTEN: Zlatans agent mener den franske ligaen ikke blir i nærheten like bra om ikke svensken spiller i Frankrike lenger. Foto: NTB Scanpix
SUGER UTEN: Zlatans agent mener den franske ligaen ikke blir i nærheten like bra om ikke svensken spiller i Frankrike lenger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

PSG-spilleren Zlatan Ibrahimovic kan være inne i sin siste sesong i fransk fotball. Agenten Mino Raiola mener det vil være et stort nederlag for fransk fotball om spissen forsvinner.

Kontrakten hans med PSG går ut sommeren 2016, og ifølge Aftonbladet tyder mye på at den ikke blir forlenget. Det vil være et tap tungt å bære for fransk fotball, mener Raiola.

- Den franske ligaen suger uten Zlatan. Med Zlatan har PSG gitt en gave til fransk fotball. PSG uten Zlatan er som Formel 1 uten Ferrari. Det er som champagne uten bobler, sier han til den spanske radiokanalen RMC.

Med sine 14 mål er 34-åringen toppscorer i den franske ligaen etter 18 serierunder. Hovedstadslaget leder serien soleklart. Ned til toer Angers skiller det hele 17 poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media