Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan åpner for Milan-retur

- Hvis de trenger hjelp, så er jeg her.

HET I PARIS:  Paris Saint-Germain og Zlatan Ibrahimovic ligger på 2. plass i toppserien i Frankrike - men svensken åpner likevel for å vende tilbake til gamleklubben Milan en gang i framtida. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD
HET I PARIS: Paris Saint-Germain og Zlatan Ibrahimovic ligger på 2. plass i toppserien i Frankrike - men svensken åpner likevel for å vende tilbake til gamleklubben Milan en gang i framtida. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD Vis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (31) har suksess i Paris Saint-Germain etter sommerens overgang fra Milan.

Zlatan har scoret ti mål på åtte kamper - og PSG ligger som nummer to i den franske eliteserien.

Etter 2-2-kampen mot Marseille søndag skal svensken ifølge Expressen ha uttrykt misnøye med flere av medspillernes innsats.

I dag melder Aftonbladet at Zlatan åpner for å returnere til Milan en gang i framtida. Milan har åpnet svakt i Serie A - og tapte søndagens byderby mot erkerivalen Inter.

GLAD I MILANO: Zlatan Ibrahimovic forteller at han likte seg godt i Italia og Milan. Foto:   AFP PHOTO / BORIS HORVAT
GLAD I MILANO: Zlatan Ibrahimovic forteller at han likte seg godt i Italia og Milan. Foto: AFP PHOTO / BORIS HORVAT Vis mer

- Hvis de trenger hjelp, så er jeg her, sier Zlatan.

Milan ligger på 11. plass i Italia - solgte flere av sine største stjerner i sommer. Blant annet Zlatan og stopper Thiago Silva til PSG.

Den svenske spissen fylte nylig 31 år, men det hindrer ikke ham i å ønske en retur til italiensk serie.

- Jeg ønsker Milan alt godt. Jeg trivdes der og følte meg hjemme. Det er en av de klubbene jeg kan tenke meg å gå tilbake til hvis jeg fikk bestemme. Ofte går du aldri tilbake dit du har vært, men Milan kan jeg tenke meg å oppleve på nytt. Det er en fantastisk klubb, sier Zlatan ifølge Aftonbladet.