Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan avhørt i halvannen time

Ble utspurt om Juventus-skandalen. - Ikke mistenkt, understreker agenten hans.

(Dagbladet.no): I går var det italienske økonomipolitiet Guardia di Finanza på besøk hos den svenske Juventus-stjernen Zlatan Ibrahimovic.


I halvannen time ble spissen avhørt i sin egen leilighet i Torino. Sammen med ham var agenten hans, Mino Raiola.

- Ikke mistenkt

Målet med besøket var å skaffe opplysninger som kan kaste lys over økonomiskandalen som rammer italiensk fotball - og som har fått Italias statsminister Romano Prodi til å uttale at «italiensk fotball trenger et etisk jordskjelv»

Juventus er mistenkt for regnskapsjuks og skatteundragelser i forbindelse med spillerkjøp. Skandalen kan få store økonomiske og sportslige konsekvenser for «den gamle dama».

- Det er viktig å poengtere at at Zlatan absolutt ikke er mistenkt for noe som helst, sier agent Mino Raiola til Expressen.

- Rolig avhør

Det italienske motstykket til Økokrim er kjent som «Den gule flammen». Ofte går de hardhendt til verks. Zlatan slapp likevel lett unna.

Zlatan avhørt i halvannen time

- Alt gikk rolig for seg. De bad om å få se på Zlatans kontrakt og stilte spørsmål om overgangen hans fra Ajax til Juventus, forteller Raiola.

Ibrahimovic fløy i går kveld hjem til Sverige, og på søndag samles det svenske landslaget for å starte oppkjøringen til VM.

- Ingenting vil overraske

Landslagsspillerens agent hans har vanskelig for å tro at noen spillere er innblandet i den stadig voksende skandalen i italiensk fotball. Skjønt:

- Med de proposjonene dette har tatt i Italia, burde man kanskje ikke bli overrasket over noe, sier han, og konkluderer:

- Dette er fullstendig katastrofe.

RAZZIA: Også Fabio Cannavaro fikk leiligheten sin gjennomsøkt i går. Her venter to politimenn på utsida. Foto: Massimo Pinca/AP/Scanpix
RAZZIA: Også Fabio Cannavaro fikk leiligheten sin gjennomsøkt i går. Her venter to politimenn på utsida. Foto: Massimo Pinca/AP/Scanpix Vis mer
Zlatan avhørt i halvannen time
SVENSK HÅP: Juventus\' stjernespiss Zlatan Ibrahimovic ble i går avhørt av italiensk økonomipoliti. Landslagsspissens utenomsportslige forstyrrelser bekymrer svenskene så tett innpå VM.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling