KAN SLUTTE: Zlatan Ibrahimovic vil gi seg på topp. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND / NTB Scanpix
KAN SLUTTE: Zlatan Ibrahimovic vil gi seg på topp. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND / NTB ScanpixVis mer

Zlatan avslører: - Det kan hende jeg slutter. Det er ingen som har tenkt på det

Svensken vil gi seg når han er på topp.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic forlater franske PSG denne sommeren, og inntil videre er det ingen som vet hvor svensken vil dra.

Angriperen har gjort sakene sine svært bra denne sesongen, og det mangler ikke på tilbud fra klubber rundt om i verden.

- Denne sesongen spilte jeg poker, det var all in. Jeg kunne gjort en mindre bra sesong eller en katastrofesesong, og da hadde jeg fisket etter klubber gjennom å være Ibrahimovic. Men nå fisker klubbene etter Ibrahimovic, sier Zlatan i et intervju med Fotbollskanalen.

Svensken fortalte på en pressekonferanse i går at det blant annet er interesse fra engelske Premier League. West Ham gikk i dag ut og sa at de kunne tenke seg 34-åringen neste sesong.

Det er nok flere klubber som kommer til å bli linket til Zlatan denne sommeren, men ifølge Zlatan finnes det også et annet alternativ.

- Jeg får se hvor mye den andre parten vil. Men framtida ser bra ut. Jeg skal ikke klage. Det kan hende at jeg slutter. Det er ingen som har tenkt på det. Det er ingen som har tenkt på at jeg for noen år siden sa at jeg skulle slutte på topp, noe som ingen andre har gjort. Men framtida er skrevet, det kan jeg love deg. Alt kan skje, sier Zlatan, som ønsker å bli husket for sine prestasjoner.

- Det beste er å forlate toppfotballen når jeg er på topp. Jeg kommer ikke til å spille på høyeste nivå og så trappe ned på grunn av karrieren jeg har gjort, det er ikke med. Folk husker en for det siste man gjorde og tro meg,de skal huske det siste jeg gjorde, sier Zlatan.

Svensken har klubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan og PSG på CV-en. Han har tidligere annonsert at det var en mulighet for han vil gi seg med fotballen etter at kontrakten med PSG går ut. Denne sommeren får vi svaret på det.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram