FORLATER PARIS: Zlatan Ibrahimovic bekrefter at han forlater Paris Saint-Germain. Foto: NTB Scanpix/AFP  / GEORGES GOBET
FORLATER PARIS: Zlatan Ibrahimovic bekrefter at han forlater Paris Saint-Germain. Foto: NTB Scanpix/AFP / GEORGES GOBETVis mer

Zlatan bekrefter: Forlater PSG

- Kom som en konge og drar som en legende.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic bekrefter i sin egen app at han er ferdig i PSG, melder Expressen.

- Det blir min siste match på Parc des Princes i morgen. Jeg kom hit som en konge, og drar som en legende, skriver Zlatan på sedvanlig ydmykt vis.

Svenskens kontrakt med franskmennene går ut i juli, og det har lenge vært spekulert på hvor stjernen skulle havne.

En retur til Italia har vært nevnt, Premier League ikke minst, og også en tur til USA og MLS.

Zlatan Ibrahimovic skrev under for PSG i juli 2012, og har scoret imponerende 152 mål på 178 kamper for klubben.

Får jobb i klubben Paris Saint-Germain melder ifølge NTB at det etter samtaler med Zlatan Ibrahimovics agent er gjensidig enighet om å ikke fornye kontrakten.

- De er også enige om at når karrieren hans er over, så er Ibra lovet en jobb i klubben, fortsetter den franske serievinneren.

- Jeg er veldig stolt over de fire siste årene. Jeg har elsket hver dag her. PSG har blitt en internasjonal storklubb, og jeg har spilt en stor rolle i den utviklingen. Men nå er tiden inne for å ta en annen vei, sier Zlatan.

Avskjedskamp Laget har vunnet Ligue 1 hver eneste sesong siden svensken ankom, i tillegg til en rekke cuptitler. 34-åringen noterte seg for 36 mål i årets sesong i Frankrike, og han sikret med det toppscorertittelen.

I Europa har det bare blitt nesten for Zlatan og PSG, som ble slått ut av Manchester City i kvartfinalene i Champions League denne sesongen.

Avskjedskampen foran hjemmepublikum i Paris blir mot Nantes i ligaavslutningen i morgen kveld. Ibrahimovic' aller siste kamp for Paris Saint-Germain blir cupfinalen mot Marseille 21. mai.

Deretter blir det selvfølgelig EM med Sverige i sommer.