Zlatan benket mot Basel

Manchester United-spissen Zlatan Ibrahimovic starter ikke onsdagens mesterligakamp mot Basel, men får en plass på benken.

TILBAKE: Men Zlatan Ibrahimovic starter på benken i kveldens CL-kamp mot Basel. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Men Zlatan Ibrahimovic starter på benken i kveldens CL-kamp mot Basel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det bekreftet manager José Mourinho på en pressekonferanse tirsdag.

– Han er ikke klar for å starte ennå, sa portugiseren.

Ibrahimovic (36) var tilbake i troppen i seriekampen mot Newcastle lørdag (4-1-seier). Det var første gang siden han pådro seg en alvorlig korsbåndsskade i april. Svensken kom innpå mot slutten av oppgjøret mot "The Magpies".

– Han pleier normalt å spille når han er skadefri, han er en viktig spiller for oss. Leder vi underveis, som mot Newcastle, så trenger vi Zlatan på banen. Han gir stabilitet til laget i slike situasjoner, sier Mourinho.

Zlatan-landsmann Victor Lindelöf ser ut til å få tillit fra start i midtforsvaret onsdag. Trolig spiller han sammen med Chris Smalling. Stopperkollegene Phil Jones og Eric Bailly er begge ute med skade.

United har full pott etter fire kamper i mesterligaens gruppe A. Mohamed Elyounoussi og Basel på annenplass har seks poeng.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer