I TRØBBEL IGJEN: Zlatan Ibrahimovic ble så seint som mandag ilagt tre kampers karantene for et slag mot en Napoli-spiller. Nå møtes han med beskyldninger om å ha gitt Juventus-keeper Marco Storari samme behandling.Foto: SCANPIX/AP Photo/Antonio Calanni
I TRØBBEL IGJEN: Zlatan Ibrahimovic ble så seint som mandag ilagt tre kampers karantene for et slag mot en Napoli-spiller. Nå møtes han med beskyldninger om å ha gitt Juventus-keeper Marco Storari samme behandling.Foto: SCANPIX/AP Photo/Antonio CalanniVis mer

Zlatan beskyldes for slag mot Juve-keeper

- Håper TV-kameraene fanget det opp, sier Chiellini.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic ble ilagt tre kampers karantene for å ha klappet til Napolis Salvatore Aronica i søndagens seriekamp.

Nå kan Milan-spissen være i mer trøbbel etter at Juventus-midtstopper Giorgio Chiellini beskylder ham for å ha gjort det samme mot lagkameraten Marco Storari etter gårsdagens cupmøte mellom lagene på San Siro - et oppgjør Torino-laget vant 2-1 etter to scoringer av Martin Caceres.

TV-bildene, som RAI publiserte etter kampen, gir ikke noe entydig svar på hva som skjedde mellom Ibrahimovic og Storari ved kampslutt, men Chiellini, som sto rett ved siden av, er sikker i sin sak:

- Hva skjedde på slutten med «Ibra»? Han har ikke drept noen, men han gjorde akkurat det samme som på søndag. Den eneste forskjellen var at det var mot Storari og ikke mot Aronica, sier den italienske landslagsmannen til Sky Sport Italia, ifølge Expressen.

Chiellini reagerte instinktivt på det han mener var nok et ufint klaps fra svensken, og løp sporenstreks over for å varsle kampens dommer Paolo Mazzoleni. Nå ber han fotballforbundet ta tak i Ibrahimovic sin oppførsel.

- Jeg håper noen så det og at TV-kameraene fanget det opp. Slikt kan skje når følelsene tar overhånd, men det er ikke mer enn rett og rimelig at man straffes for sine feil, sier Chiellini.

Milan har allerede anket karantenen Ibrahimovic ble ilagt etter Napoli-kampen i håp om å få den redusert. En ny hendelse så kort tid etterpå virker neppe i formildende retning for den temperamentsfulle 30-åringen.