Zlatan betaler for at «hele Malmö» skal få se returkampen mot PSG

På storskjerm.

MED HJERTET I MALMÖ: Zlatan Ibrahimovic fikser storskjerm på stortorget i Malmö slik at hele byen skal få sjansen til å se returkampen mot Paris Saint-Germain. Foto: AFP / JEAN-SEBASTIEN EVRARD / NTB Scanpix
MED HJERTET I MALMÖ: Zlatan Ibrahimovic fikser storskjerm på stortorget i Malmö slik at hele byen skal få sjansen til å se returkampen mot Paris Saint-Germain. Foto: AFP / JEAN-SEBASTIEN EVRARD / NTB ScanpixVis mer

Mesterligaduellen mellom Malmö FF og Paris Saint-Germain er utsolgt, men PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic sørger for at alle som bor i hjembyen kan se hans retur via storskjerm.

- Jeg har booket Stortorget der kampen kommer til å sende live. Alle er velkommen, skriver Ibrahimovic i sin app Zlatan Unplugged.

Tidligere har spissen sagt at hans drøm var å møte nettopp MFF i mesterligaen.

- Jeg har tidligere garantert for at kampen kommer til å høres i hele Malmö. Nå har jeg ordnet så hele Malmö også får sett kampen. Flere overraskelser er på gang. Jeg er på vei, heter det videre fra den svenske stjernen.

PSG vant det første møtet mellom lagene i Paris tirsdag. Den kampen ble sendt på storskjerm i Rosengård, bydelen der Zlatan vokste opp. Returen spilles i Malmö 25. november.

- Det er synd at arenaen er så liten. Den skulle vært fire ganger større. Vi skulle likevel fylt den, sa Zlatan om MFFs hjemmebane tidligere i høst.

(NTB)