Zlatan bjeffet til svensk fotograf

Sinna spiss.

(Dagbladet.no): Det svenske VM-laget fikk treningsfri i dag. Zlatan Ibrahimovic skulle gjerne også hatt fri fra pressen på nasjonaldagen.

Fem av de svenske VM-stjernene satt på utekafé i Bremen sentrum i dag da en Dagens Nyheter-fotograf lurte på om det var mulig å ta ett kjapt bilde av gjengen.

På bordet sto det bare capuccinoer og vann, ikke øl og drinker.

- Dette er privat, bjeffet Zlatan ifølge nyhetsbyrået AP.

- Jeg fikk et uhøflig svar, sier fotograf Erich Stering og forteller at spillere som Mattias Jönsson bare lo og viste klart at det bare var å knipse i vei.

Juventus-stjernen Ibrahimovic har aldri vært glad i media, og ble neppe blidere av denne overskriften i Aftonbladet i dag:

- Krismöte om Zlatans form.

Ved hjelp av en fysiolog skal den lange spissen finne form og målteft, det ble bare sju seriemål for Juventus denne sesongen. Lørdag VM-åpner svenskene mot Trinidad.

FRESTE PÅ FRIDAGEN: Zlatan Ibrahimovic ønsket ikke å bli tatt bilder av på kafé i Bremen. Her fra gårsdagens trening, der spillerne ble testet og funnet slitne. Foto: Scanpix/Reuters
FRESTE PÅ FRIDAGEN: Zlatan Ibrahimovic ønsket ikke å bli tatt bilder av på kafé i Bremen. Her fra gårsdagens trening, der spillerne ble testet og funnet slitne. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Og Zlatan er ikke den eneste som er litt ute av lage i troppen. Det var derfor landslagssjef Lars Lagerbäck ga spillerne fri i dag.

- Vi bruker pulsklokker som viser hva de gjør, og de kom opp på rødt nivå under den siste uka med trening i Stockholm. Det samme skjedde her i Bremen, sier landslagssjefen.

Zlatan tok med seg Jönsson og blant andre Henke Larsson på kaffebesøk i sentrum, mens Olof Mellberg spilte golf sammen med andre spillere.

- Spillerne har jobbet veldig hardt. Det er ikke lenge til åpningsmatchen. Vi vil at de skal slappe av, og vi skal bare prate litt taktikk med spillerne, sier Lagerbäck.